Videoclip |Pacha Man feat. Alex Velea – Aia e

0
646

pacha man alex velea aia eDupa multe colaborari alaturi de artisti cunoscuti Pacha Man isi lanseaza piesa „Aia e” alaturi de colegul de la HaHaHa Alex Velea. Amandoi sunt fani ai muzicii negre si se potrivesc perfect pe aceasta piesa. Pacha isi pune ampreta pe multe dintre piesele lansate de baietii de la studioul vesel, iar atunci cand nu ii auzim vocea lui macar pe intro inseamna ca nu e ceva ok :)) Piesa suna foarte bine si mai mult ca sigur va intra in play-listul acestei veri.  Textul este semant de Pacha si Alex VELEA iar muzica este compua de Cazan Serban Ionut, Batrinu Marian Razvan si  A. Velea. Videoclipul a fost realizat de Iulian Moga alaturi de echipa de la HaHaHa Video.

AIA E piesa care da dependenta! Nu poti sa ii rezisti, iti intra in cap si nu iti da pace, te face sa o canti fara sa vrei. Nu trebuie sa ma crezi, o sa te convingi singur…”, a spus Pacha Man. O stii pe fata aia care te pune pe jar, te scoate din minti si nu te lasa sa dormi? Aia e fata despre care vorbeste piesa asta…, a adaugat Alex Velea.

Pacha Man a lansat in aceasta primavara  piesa ” Alerg printre stele” cu Stefan Banica Jr despre care am scris si noi. Daca multi s-au grabit sa arunce cu „vorbe” grele vizavi de aceasta colaborare trebuie sa stiti ca stilul lui a ramas acelasi si peste doar o luna a lansat si piesa  Ploaia si focul, dar care nu a fost atat de vzibla, in schimb mesajul a fost mult mai aproape de stilul  raggae.

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe: