STREET HEROES, editia a 9- va avea loc in Turbohalle pe 8 februarie

0
1416

Street Heroes februarie 2014STREET HEROES este un eveniment asteptat de fiecare data cu mare interes de fanii culturii urbane, aici fiind reuniti skaters, rollers, bikers, ballers, bboys, music makers, sugar babes, swaggers, writers, artists, adica toti pustii – si nu numai – nebuni dupa miscare, arta urbana si tot ce inseamna distractie reala, pe bune si nu doar jocuri pe XBOX sau pc 😀

Ce artisti vor urca pe scena de la STREET HEROES Cool as Ice Part 2

Asa cum ne-au obisnuit organizatorii, tin sa aduca numai nume grele, respectate si apreciate de fanii stilului Urban. Mash Out Pose (M.O.P.) vin pentru prima data în România si suntem convinsi ca vor face mareee galagie ) Alte nume asteptate sunt: Massappeals și Jikay. De la noi vor urca pe scena  raku, Haarp Cord, CTC.

In Turbohalle la STREET HEROES Cool as Ice Part 2 vom avea  o sală dedicată sportului extrem, o alta pentru entertainment și cea de-a treia pentru artă.Pe 8 februarie la Turbohalle se aleg cele mai cool tinere talente care se califică automat în semifinala din vară. Calificările încep devreme și ziua continuă cu sporturi extreme, bboy, streetball și gaming.Premiile puse la bataie pentru competitiile urbane sunt in valoare 3000 euro. Mai multe detalii despre eveniment puteti afla accesand pagina de facebook a evenimentului .

Preturi bilete STREET HEROES: 

15 ron pentru cei care ajung pana la ora 16:00

30 ron pentru cei care ajung pana la ora 22:00

45 ron pentru cei care ajung dupa ora 22:00

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe: