Taxi a lansat clipul „Eşti iubibilă”

0
783

Trupa Taxi a lansat in aceasta dimineata un nou clip  din „trilogia” „Cele doua cuvinte”.  Clipul este regizat de Iulian Moga si este realizat la piesa „Esti iubibila”, o piesa produsa de baietii de la HaHaHa Production. In  productia noului single  fiind implicati  in mod special: Smiley si Serban Cazan.

 Primul clip din aceasta serie a fost  regizat de Teo Trandafir si a fost la piesa „Cele doua cuvinte”, avand in distributie foarte multe vedete masculine….un clip care a prins foarte bine la public si care a beneficiat de o serei impresionanta de variante lansate pe internet de fanii trupei…una dintre cele mai profi variante a fost lansata de Razvan si Dani…desigur ei au avut si cu ce 😀

Dupa acest clip cu foarte multi barbati care se chinuiau sa spuna „Te iu………besc” ( ma scuzati..am spus 😀 ) a urmat reversul medaliei….”Te iubesc non stop” feat Razvan si dani. In acest clip solistul trupei a incercat sa impresioneze cele mai cunoscute vedete femininte din tara….eu cred ca a si reusit.

„Eşti iubibilă”…un clip in care apar in premiera iubitii/iubitele  unor persoane publice

Aceasta este ultima piesa lansata de cei de la Taxi din aceasta serie, ce anunta un concert eveniment la  Salii Palatului ce va avea loc pe data de  3 octombrie, de la ora 20.00 si se va numi :  „Taxi – Trilogia celor 2 cuvinte”.
Pentru aceast clip s-au filmat, iar vedetele care joaca in aceasta productie sunt:Mulțumim: Virgil Ianțu, Mihaela Rădulescu & Dani Oțil, Elena Ionescu & Marian Duță, Maia Maironi & Dan Fințescu, Irina & Răzvan Fodor, Andreea & Cabral, Anca & Pavel Bartoș, Andreea & Mihai Mărgineanu, Diana & Răzvan Simion, Jojo & Ionuț Grama, Monica Davidescu & Aurelian Temișan, Andra & Cătălin Măruță, Olivia Steer & Andi Moisescu, Elena & CRBL, Paula Seling & Răzvan Bucura, Teo Trandafir & Costi Iosef, Ioana & Mihai Găinușă, Irina Teodorescu.

Woww…impresionat….cate vedete iubesc TAXI

 

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe: