DOC, Deliric, Gojira, Planet H – Fac ce-mi place (videoclip)

0
875

Gojira-Planet-fac-ce-mi-place

Fac ce-mi place asa se numeste noul single lansat de Gojira & Planet H in colaborare cu DOC si Deliric. Cei 4 artisti, desi vin din zone diferite ale muzicii: unul face mixuri elctro-techno, altul face rock, iar Doc si Deliric cunoscuti pentru hip-hop.  Au fost de accord sa faca ce le place, de aici si mesajul piesei, desi vin din stiluri diferite de muzica s-au unit pentru a face aceasta piesa.

Piesa este compusa de Planet H si Gojira de text s-au ocupat Doc si Deliric.

Videoclipul a fost regizat intr-o duba, fiind regizat de Spike alaturi de echipa Evil Twin Studio.

Videoclipul prezinta o poveste oarecum bizara.. este vorba de niste fete(fane) care ii raspesc pe rand pe artisti pentru ca la sfarsit sa ii asculte cantand in duba.

PLAY!

 

Gojira, pe numele sau adevrata George Andreescu, inca din 2005 urca pe scene pentru a face ce ii place si anume muzica electro-techno-pop autohtona. A studiat canto, a luat si lectii de pian la o scoala muzicala din Slobozia.

Planeta H, pe numele sau Paul Opris este musician si poroducator din Cluj-Napoca. A fondat trupele rock Narkoma si Godmode, si de 10 ani se ocupa si de muzica electronica. Este cunoscut pentru remixurile dubstep realizate pentru: Viata de Vie-Vrza, ROA-Ne place, Coma-Coboara-ma din rai.

Cei doi (Gojira si Planet H) s-au cunoscut in proiectul Green Channel. Dar, ei colaborau inca din 2011.

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe: