FACEBOOK-UN NOU MOTIV DE DIVORT

Date:

Retelele de socializare de pe Internet au devenit parte din viata noastra de zi cu zi. Deja e rutina sa iti verifici in fiecare zi profilul de Facebook sau Twitter, sa cunosti oameni noi prin intermediul acestei metode moderne si sa pastrezi contactul cu prieteni mai vechi. Daca pentru cei singuri Facebook este o solutie la indemana pentru a cunoaste pe cineva, pentru cuplurile casatorite aceasta retea de socializare poate deveni motivul destramarii casniciei. Cel putin asa spun oamenii de stiinta, intr-un studiu recent al Academiei Americane a Avocatilor Americani. In Statele Unite 20 % dintre divorturi au fost initiate din cauza ca unul dintre parteneri a cunoscut pe altcineva prin intermediul Facebook. Mai grav este ca se afla in pericolul de a se destrama chiar si casniciile fericite. 80 % dintre avocatii americani spun ca tot mai multe persoane isi inseala partenerii de viata prin intermediul retelelor de socializare.

Sociologii mai spun ca cele mai multe dintre relatiile online incep din cele mai nevinovate motive, asa ca oamenii nu au intentia de a-si insela partenerul de la inceput ci dorinta se naste pe parcurs, dupa ce conversatiile devin mai dese.

Asa ca mare atentie cu cine si despre ce vorbiti. Partenerul vostru de viata s-ar putea sa devina gelos sau, cine stie, poate va veti intalni adevarata dragoste pe Facebook. 😀

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe:
Articolul precedent
Articolul următor
spot_imgspot_img

More like this
Related

Ghid complet pentru închirierea de platforme în Timișoara

Dacă ai nevoie să transporți vehicule sau echipamente grele...

Rochii de seară elegante și glamour

Rochiile lungi de seară sunt întruchiparea eleganței. Înțelege importanța...

Andia – De la Dela

Piesa "De la Dela" este o explorare a emoțiilor...

Păreri produse de detailing auto de la pro-detailing.ro?

Atunci când vine vorba de îngrijirea mașinii mele, calitatea...