CRBL-Din studio, piesa noua cu versurile colegilor

Date:

CRBL din studio
CRBL Din studio

CRBL spune despre piesa Din studio ca este o piesa pe care deja o stiti, cu toate ca n-ati mai auzit-o niciodata! Are dreptate, cunoastem versurile insa nu in aceasta combinatie. Eduart aka CRBL a realizat prin noua piesa o combinatie „tare frate”. A luat titlurile a zeci de hituri lansate de colegii sai de breasla in ultimii 10-15 ani si a scris versurile pentru noul sau hit. Piesa lansata de CRBL o putem considera un experiment muzical inedit si reusit in acelasi timp.

Cu toate ca a fost limitat la anumite cuvinte – reprezentate de titlurile pieselor – artistul a reusit sa compuna versuri cu mesaj si sa le dea sens, acest lucru dovedind un talent lyric iesit din comun din partea lui CRBL . Piesa este compusa de catre CRBL si echipa DICE MUSIC, in colaborare cu HAHAHA PRODUCTION.

„Fiecare parte din piesa are povestea ei. Am facut ce am simtit. Este un clip curajos, departe de ceea ce vedeti zi de zi pe tv. Cred ca despre asta este vorba in muzica. Sunt satul de sabloane. Vrem sa sustinem si sa incurajam noua generatie. Pentru noi, daca-i vedem zambind cu admiratie este de ajuns”, declara CRBL.

Productia clipului este realizata de echipa lui CRBL de la Black Film. Regia este semnata de CRBL  si TAZ (Dongo Ionut ) si ne prezinta „plimbarea” artistului prin oras; pe bicla, in spatii demolate, dar si intr-o baie.

CRBL Din studio videoclip

In primavara anului trecut CRBL a lansat piesa Usor Usor, la filmarile caruia am participat si noi. Piesa cu Raku si Adda s-a bucurat de succes si l-a mentinut pe artist in play list-urile radiourilor in vara 2014. Ulterior a urmat colaborarea cu NADIR pentru piesa Culoarea ta, iar in luna noiembrie 2014 CRBL a lansat cu JORGE piesa Nu ne potrivim.

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe:
Bogdan Niculaehttp://www.niculaebogdan.ro
Sunt cel care se agită, vorbeşte mult şi îi enervează pe cei din redacţie cu idei :)) Coordonator Proiect Redactia4FUN, site de stiri realizat de tineri pentru tineri. Sunt fan ....4FUN :)
spot_imgspot_img

More like this
Related

Rochii de seară elegante și glamour

Rochiile lungi de seară sunt întruchiparea eleganței. Înțelege importanța...

Andia – De la Dela

Piesa "De la Dela" este o explorare a emoțiilor...

Păreri produse de detailing auto de la pro-detailing.ro?

Atunci când vine vorba de îngrijirea mașinii mele, calitatea...

Zile şi Nopţi, noul single al lui Pepe alături de Nico

Nico şi Pepe lansează o piesă nouă, "Zile şi Nopţi" iar restul se rezolvă...