Vunk raspunde C.N.A-ului dupa interzicerea pe TV

Date:

cornel_ilie_vunk Vunk a gasit un mod inedit de a le raspunde membrilor CNA dupa ce acestia au interzis difuzarea videoclipului ”Asa si” deoarece continea plasare de produse.

Am primit multe mesaje si telefoane de sustinere, ne-au intrebat multi oameni cum comentam decizia CNA, iar noi, pentru ca vrem o tara ca afara, ne-am intrebat… „Cum se face afara?!”. Aici este raspusul gasit de noi si, totodata, raspunsul nostru„, este mesajul trupei Vunk.

Vunk a postat pe Youtube un colaj de videoclipuri straine care conțin plasare de produse, pe fundal ruland piesa ”Asa si”.

Montajul este facut din clipuri ale unor vedete precum Avril Lavigne, Britney Speras, Jennifer Lopez, Lady Gaga, No Dobt, Miley Cyrus și Christina Aguilera si se numește ”CeNe-Au făcut…

Este parte din dezvoltarea industriei sa ai plasare de produse in videoclipuri, iar CNA ar trebui sa gaseasca o cale legala prin care sa ne lase sa le difuzam NEBLURATE videoclipurile care continut imagini cu produse branduite: sa mentionam in deschiderea clipurilor cind este plasare de produs sau o alta solutie reglementata prin lege. Interzicerea nu e o solutie, nu asa functioneaza industria de divertisment in lume si nu asa ajutam sa progresese industria noastra de divertisment. In cazul nostru erau mentionari de branduri in context pentru ca, pur si simplu, am filmat pe strada si brandurile apareau in statiile de autobuz sau in vitrinele din Centru Vechi„, este mesajul care insoteste materialul video postat pe YouTube.

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe:
Bogdan Niculaehttp://www.niculaebogdan.ro
Sunt cel care se agită, vorbeşte mult şi îi enervează pe cei din redacţie cu idei :)) Coordonator Proiect Redactia4FUN, site de stiri realizat de tineri pentru tineri. Sunt fan ....4FUN :)
spot_imgspot_img

More like this
Related

În cât timp se recuperează investiția în panouri solare?

Atunci când cineva alege să investească în panouri solare,...

Ghid complet pentru închirierea de platforme în Timișoara

Dacă ai nevoie să transporți vehicule sau echipamente grele...

Rochii de seară elegante și glamour

Rochiile lungi de seară sunt întruchiparea eleganței. Înțelege importanța...

Andia – De la Dela

Piesa "De la Dela" este o explorare a emoțiilor...