Voltaj, Vescan si Doddy le canta studentilor la STUDENTIADA

Date:

STUDENȚIADA, un eveniment dedicat studentilor ce imbina evenimentele muzicale, culturale si educationale ce va incepe in data de 17 noiembrie si va dura pana pe data de 23. Ajuns la cea de-a 9-a ediție, in acest an studentii se vor bucurua de evenimentele organizate de UNSR in București, Iași, Craiova, Timișoara, Targoviște, Târgu Jiu, Târgu Mureș, Petroșani, Galați, Constanța, Brașov, Ploiești, Pitești, Bacău.

STUDENTIADA 2014

Uniunea Națională a Studenților din România, organizatorii evenimentului, și-au propus să ofere studenților din o săptămână plină de activități inedite, menite să îi ajute să deprindă compentențe necesare dezvoltării individuale si să sublinieze rolul important pe care tinerii îl au ca cetățeni, oferindu-le șansa de a se cunoaşte, de a interacţiona şi de a se implica în proiecte comune, în vederea consolidării ideii de apartenenţă la spaţiul comunitar.

Voltaj, Vescan si Doddy le vor canta studentilor din Bucuresti

Stim foarte bine ca tinerii sunt pasionati maxim de muzica, astfel ca organizatorii s-au gandit sa ii aduc pe scena pe unii dintre cei mai indragiti artisti ai momentului Festivalul va culmina sâmbătă, 22 noiembrie, cu un concert susținut de Voltaj, Vescan si Doddy. Concertul, teoretic, se va desfasura in campusul Politehnica, in aer liber, in fata Rectoratului. Insa, este luata in calcul varianta de a muta concertul intr-un cort.

Program STUDENTIADA 2014

Daca v-am convins si chiar va doriti sa mergeti la evenimente, puteti afla mai multe despre programul oficial si despre lista evenimentelor accesant site-ul: www.studentiada.ro

 

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe:
Bogdan Niculaehttp://www.niculaebogdan.ro
Sunt cel care se agită, vorbeşte mult şi îi enervează pe cei din redacţie cu idei :)) Coordonator Proiect Redactia4FUN, site de stiri realizat de tineri pentru tineri. Sunt fan ....4FUN :)
spot_imgspot_img

More like this
Related

Rochii de seară elegante și glamour

Rochiile lungi de seară sunt întruchiparea eleganței. Înțelege importanța...

Andia – De la Dela

Piesa "De la Dela" este o explorare a emoțiilor...

Păreri produse de detailing auto de la pro-detailing.ro?

Atunci când vine vorba de îngrijirea mașinii mele, calitatea...

Zile şi Nopţi, noul single al lui Pepe alături de Nico

Nico şi Pepe lansează o piesă nouă, "Zile şi Nopţi" iar restul se rezolvă...