Delia: M-a intrebat cineva daca sunt gravida

Date:

Delia este una dintre artistele noastre preferate: e naturala, e talentata si scoate hit dupa hit 😀 in ciuda faptului ca sta cocotata in topuri de cativa ani, a ramas cu picioarele pe pamant;  fara fite de vedeta propulasata peste noapte 😀 Asta si pentru ca nu a ajuns “peste noapte” vedeta, ci a muncit din greu, avand in acelasi timp si un background muzical serios.

Delia: Mi-am dat seama ca nu mai am simtul hitului

Delia gravida
Delia gravida

Recent artista a fost invitata la Kiss Fm la matinalul cu Sergiu si Andrei, unde a fost intrebata de lansarea piesei “Pe aripi de vant”. In mod surprinzator artista a declarat ca nu a fost “convinsa” de aceasta piesa inca de la inceput, insa la insistentele casei de discuri CAT MUSIC si ale sotului a ales sa inregistreze aceasta piesa. Bine a facut, pentru ca are mare succes.
Noi am fost prezenti la lansare, acolo unde am stat de vorba cu Delia intr-u interviu exclusive si am facut un video exclusiv si poze pe care le puteti vedea aici.

Delia nu e gravida si nici nu s-a ingrasat 😉

Un episod haios povestit de Delia la emisiunea matinalilor a fost legat de posibilitatea de a fi gravida. Artista a fost intrebata de o cunostinta daca este insarcinata , insa totul pare sa fi fost o iluzie 😉 Aceasta intrebare „clasica” este justificataa intr-un fel sau altul de  faptul ca artista este casatorita cu Răzvan Munteanu din 2012 si pare ca se inteleg foarte bine, astfel ca acest pas este vazut ca unul firesc si asteptat in viata cuplului.

Mai multe faze haiose in video-ul de mai jos

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe:
Bogdan Niculaehttp://www.niculaebogdan.ro
Sunt cel care se agită, vorbeşte mult şi îi enervează pe cei din redacţie cu idei :)) Coordonator Proiect Redactia4FUN, site de stiri realizat de tineri pentru tineri. Sunt fan ....4FUN :)
spot_imgspot_img

More like this
Related

Ghid complet pentru închirierea de platforme în Timișoara

Dacă ai nevoie să transporți vehicule sau echipamente grele...

Rochii de seară elegante și glamour

Rochiile lungi de seară sunt întruchiparea eleganței. Înțelege importanța...

Andia – De la Dela

Piesa "De la Dela" este o explorare a emoțiilor...

Păreri produse de detailing auto de la pro-detailing.ro?

Atunci când vine vorba de îngrijirea mașinii mele, calitatea...