Alessia si Pavel Stratan- au filmat videoclipul piesei Vorbe letale

0
1565
Alessia&Pavel Stratan
Alessia Pavel Stratan

Alessia si Pavel Stratan au colaborat pentru cel mai recent single si anume ,,Vorbe letale”, o coproductie Red Clover Media si Cat Music , pentru care au filmat si un videoclip. De filmarea clipului s-a ocupat Alin Surdu, de styling s-a ocupat Amir Dobos, de make-up Ana Mironescu si Gabriela Buica de hairstyle.

“Am avut langa mine o echipa de profesionisti care s-a ocupat ca totul sa iasa foarte bine. Cu ei si cu Pavel alaturi nici nu am simtit cand au trecut orele de filmare.”, a spus Alessia.

Cei doi protagonisti, Alessia si Pavel , joaca rolul unor indragostiti care folosesc ,,vorbele letale” ca pe niste arme. Cei doi traiesc o poveste de dragoste cu certuri, dificila, plina de reprosuri , dar cu toatea acestea se regasesc si momentele tandre , gesturi dragastoase si impacari pasionale . Rolul lui Pavel este acela de a o convinge pe iubita sa, Alessia, ca nu este doar un ,,mincinos de meserie” si ca sentimentele lui sunt pure si ca isi doreste ca relatia lor sa mearga din ce in ce mai bine.

“La filmări totul a fost super, echipa, atmosfera, dispoziția, iar asta se va vedea în videoclip. Mi-ar fi plăcut ca scena cu “patul” să fi fost mai lungă și să mai fi renunțat la haine, că doar era destul de cald. Sper ca la următorul videoclip, la astfel de scene, să fiu eu regizorul, că doar de asta am făcut facultate de actorie și regie, nu? Până atunci însă mă mulțumesc cu ceea ce este și abia aștept să văd clipul. Țin să le mulțumesc, încă o dată Alessiei care este o dulce și o profesionistă în tot ce face, dansatoarelor care au umplut locul cu frumusețe și întregii echipe!” a povestit Pavel Stratan.

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe: