Cum să se cresti in vizualizari pe Youtube?

0
189
Cum să se cresti in vizualizari pe Youtube

Există mai multe lucruri pe care le puteți face pentru a vă îmbunătăți pozitionarea pe YouTube:

Optimizați titlurile și descrierile videoclipurilor.

Folosiți cuvinte cheie relevante în titlu, descriere și etichete care să se potrivească cu ceea ce caută oamenii. Faceți ca titlurile și descrierile dvs. să fie atrăgătoare și convingătoare. Cu cât sunteți mai relevant și mai descriptiv, cu atât mai bine.

Obțineți vizualizări și implicare.

Clasamentele YouTube favorizează videoclipurile care primesc multe vizualizări și implicare. Așadar, promovați-vă videoclipurile pentru a obține mai multe vizualizări și aprecieri, comentarii și distribuiri. Implică-te cu spectatorii tăi în comentarii și fii activ în comunitate.

Creați conținut de înaltă calitate.

YouTube favorizează conținutul care îi face pe telespectatori să se uite mai mult timp, așa că creați videoclipuri utile, interesante și de înaltă calitate pe care oamenii vor dori să le urmărească în întregime și să le împărtășească cu alții. Calitatea producției și calitatea conținutului contează.

Fiți consecvenți și postați în mod regulat.

YouTube favorizează, de asemenea, canalele care postează videoclipuri noi într-un program constant. Așadar, respectați un program de publicare regulat, astfel încât să vă puteți menține publicul implicat, iar YouTube vă va răsplăti canalul activ și consecvent cu clasamente mai bune.

Optimizează-ți canalul.

Personalizați-vă canalul cu o imagine sau o miniatură a canalului care să atragă atenția, etichete de canal și o descriere a canalului. Cu cât canalul dvs. de YouTube este mai optimizat și mai complet, cu atât conținutul dvs. va fi mai bine clasat.

Faceți ca alte canale să se lege de al vostru.

Câștigarea de linkuri și aprobări de la alte canale YouTube de înaltă calitate vă poate ajuta să vă creșteți autoritatea și clasamentul. Vedeți dacă alte canale vor menționa sau se vor lega la videoclipurile sau canalul dvs. pentru a vă crește vizibilitatea și credibilitatea în ochii YouTube.

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.