Dalma a devenit imaginea unui mall din Brasov

0
1017

Artistii, sportivii sau  actorii castiga de multe ori sume frumoase din colaborari de acest gen: spoturi publicitare sau din promovarea imagnii unui brand prin campanii de imagine complexe. Imi vine in minte acum PUMA care a realizat o serie de colaborari interesante cu artistii de la noi care au promovat imaginea brandului in clipuri/ la tv/ concerte prin imbracarea produselor marca PUMA.

Recent Dalma a semnat un contract cu ELIANA mall prin care a devenit imaginea acestuia si va promova tot ce are legatura cu acest centru comercial. Colaborarea a luat nastere in urma unui concert pe care artista l-a sustinut la mallul din Brasov, atunci cand s-au pus bazele acestei colaborari, despe care reprezentantii magazinului au declarat: „Sperăm astfel să atragem cât mai multe tinere în randul clienților noștri. Este pentru prima dată când campaniile noastre sunt prezentate în jurul unei persoane cu renume.”

„Sunt încântată de asocierea imaginii mele cu acest centru comercial, care de altfel îmi este cunoscut de multă vreme”, a declarat Dalma. ELIANA mall este singurul loc unde pot combina utilul cu plăcutul sub același acoperiș! Aici am găsit produsele și hainele la care visam mult timp… și tot aici îmi adun mereu prietenii pentru a merge să urmărim cele mai noi apariții cinematografice la singurul cinema 3D din Brașov! Pe lângă toate acestea, echipa ELIANA mall pregătește ceva nou în fiecare sezon! Tu ce mai aștepți? Hai la mall!

[pro-player width=’540′ height=’440′ type=’video’]http://www.youtube.com/watch?v=tk0IT2m_xoI[/pro-player]

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe: