Cronica carcotasilor se intoarce din 27 august la Kiss FM

Date:

Cronica carcotasilor este una dintre cele mai mai de succes emisiuni radio din tara, iar de astazi 27 august cei trei crai se intorc din vacanta si ne invita la  sezatoarea de langa radio. Mihai Gainusa, Dezbracatu si Oana Paraschiv ne vor tine cu urechea langa radio  cu celebrele lor  glume de  luni pana vineri, de la 7:00 la 10:00. Pentru a-si promova emisiunea radio cei trei au apelat la traditie…astfel ca posterul ce promoveaza noul sezon al emisiunii ii arata pe cei trei in port popular romanesc.

Gata cu povestile de adormit copii! De la revarsatul zorilor, reincepe sezatoarea langa radio, cu glume, concursuri, stiri, hituri, tocanite de gazete, si multe alte surprize pentru Kissomani.

Cu ocazia inceperii unui noi sezon M. Gainusa si Codrut ( Dezbracatu) au acordat un mini interviu pentru ziarul Ring:

Vă întoarceţi la Kiss odată cu Băsescu la Cotroceni. Cum le veţi transmite vestea ascultătorilor „Cronicii cârcotaşilor”?
Mihai Găinuşă: Am auzit cu uimire că astă-vară preşedintele ar fi fost suspendat şi că a crescut cursul euro. Noi, când am plecat în vacanţă, aveam acelaşi preşedinte şi acelaşi curs. Probabil că a fost un fel de insolaţie generală. Păcat că nu s-a făcut referendum cu întrebarea dacă poporul ar vrea să şi muncească. Ar fi fost un NU hotărât.
Cătălin Dezbrăcatu’: Norocul nostru că am fost validaţi de ascultătorii Kiss FM! Pentru că la Kiss FM asculţi doar hituri şi nişte cârcoteli dimineaţa!

Lady Gaga a strâns pe 16 august peste 35.000 de oameni în Piaţa Constituţiei, cifră greu de atins pentru demonstraţiile din România. Unde sunt cei 7,4 milioane de români cărora Curtea Constituţională le-a dat cu flit?
M.G.: Probabil că lumea s-a dus la doamna Gaga ca să vadă carne. Carnea din rochia ei celebră. Că, de cântat, cântă mai bine măcelarul ei. Apropo de Curtea Constituţională, e timpul să se înfiinţeze o altă instituţie care să decidă dacă respectiva Curte are sau nu dreptate. O supercurte. Controlată, la rândul ei, de o extracurte.
C.D.: S-au ascuns în casă, lângă radio, din cauza caniculei.

„Ştiţi cum puteţi îndepărta procurorii? Le puneţi manele la maximum”
Agenţii acoperiţi pot exista în toate instituţiile media. Ce metodă veţi aplica pentru descoperirea „cârtiţei”?
M.G.: Noi, în „Cronica cârcotaşilor”, avem nişte agente mai mult descoperite. E vorba de bebeluşe. În privinţa „cârtiţei”, am înlocuit-o cu doi popândăi cârcotaşi. Dezbrăcatu’ şi Găinuşă.
C.D.: Avem nişte microcipuri care se înghit şi o să-i invităm la masă pe toţi cei cu care ne întâlnim în radio, le dăm o iahnie de fasole şi, dacă bubuie, sunt agenţi sub acoperire, deoarece cipul detonează.

Ce i-aţi spune procurorului care ar veni acasă să vă pună să juraţi cu mâna pe Biblie că semnătura de pe lista de votanţi e a voastră?
M.G.: E interesant că au semnat la referendum mai mulţi cetăţeni de câţi ştiu să scrie. Ceea ce înseamnă că, mulţumită educaţiei, suntem un popor aproape alfabetizat. Ştiţi cum puteţi îndepărta procurorii? Le puneţi manele la maximum. Nicio forţă de ordine din ţara asta nu se încumetă să deranjeze cocalari manelişti.
C.D.: Noi am fost în vacanţă şi l-aş întreba cine a depus plângere împotriva noastră! Înseamnă că doar ăla a muncit vara asta!

11 ani de existenţă are matinalul umoristic „Cronica cârcotaşilor”.

„În noul sezon al «Cronicii cârcotaşilor» vom avea o secţiune de program radio în limba germană. În speranţa, absolut deşartă, că vom deveni şi noi un popor de nemţi.”, MIHAI GĂINUŞĂ

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe:
Bogdan Niculaehttp://www.niculaebogdan.ro
Sunt cel care se agită, vorbeşte mult şi îi enervează pe cei din redacţie cu idei :)) Coordonator Proiect Redactia4FUN, site de stiri realizat de tineri pentru tineri. Sunt fan ....4FUN :)
spot_imgspot_img

More like this
Related

Zile şi Nopţi, noul single al lui Pepe alături de Nico

Nico şi Pepe lansează o piesă nouă, "Zile şi Nopţi" iar restul se rezolvă...

Erika Isac si mesajul piesei Macarena

Putem sa privim mesajul piesei Macarena semnată de Erika...

Cum să transformi o petrecere de copii într-o aventură magică cu ajutorul animatorilor la petrecere

Rolul Animatorilor la Petrecere în Transformarea unei Petreceri de...

Comedybox.ro, merita banii ?

Mi-am facut abonament la platforma comedybox dupa aproximativ 2-3...