Videoclip | Stefan Banica feat. Pacha Man- Alerg printre stele

0
805

stefan banicaIn momentul in care Pacha Man s-a lansat in muzica romaneasca cu piesa “Acelasi sange” extrasa de pe albumul Globul De Cristal nu il vedeam cantant cu Stefan Banica nici in ruptul capului. Pacha venea dupa ani petrecuti in afara tarii printre artisti de culoare si parea fiind dedicat total acestui stil muzical. La momentul in care Stefan Banica lansa piesa “Veta” nu ma gandeam ca intr-o zi va lansa “Alerg printre stele” cu Pacha Man. 

“Altceva”, albumul cu numarul 14 lansat de Stefan banica  in luna octombrie 2012 contine mai multe surprize decat ne-am asteptat; o colaborare cu Marius Moga, pentru piesa “Ce e dragostea” dar si piesa “Alerg printre stele” cu pacha Man, asrtistul raggae din gasca zambareata de la HahaHa.

 Dupa aceasta colaborare putem spune ca nimic nu ne mai poate surprinde, artistii evolueaza, atat din punct de vedere muzical cat si personal.

“E o joacă frumoasă care începe cu mine şi Pacha Man fiind copii: eu ascult raggae, iar Pacha, rock’n’roll. În povestea videoclipului încercăm să inversăm rolurile, spre disperarea regizorului Iulian Moga, care apare, de asemenea, în clip. Totul se petrece într-un platou de filmare, iar mesajul clipului transmite ideea de libertate, de a-ţi împlini visele. Copiii care joacă rolurile noastre au fost aleşi în aşa fel încât să semene cu noi. În ceea ce mă priveşte, cum era firesc, l-am ales pe fiul meu, Radu-Ştefan”, a spus Ştefan Bănică.

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe: