Videoclip | Stefan Banica feat. Pacha Man- Alerg printre stele

Date:

stefan banicaIn momentul in care Pacha Man s-a lansat in muzica romaneasca cu piesa „Acelasi sange” extrasa de pe albumul Globul De Cristal nu il vedeam cantant cu Stefan Banica nici in ruptul capului. Pacha venea dupa ani petrecuti in afara tarii printre artisti de culoare si parea fiind dedicat total acestui stil muzical. La momentul in care Stefan Banica lansa piesa „Veta” nu ma gandeam ca intr-o zi va lansa „Alerg printre stele” cu Pacha Man. 

„Altceva”, albumul cu numarul 14 lansat de Stefan banica  in luna octombrie 2012 contine mai multe surprize decat ne-am asteptat; o colaborare cu Marius Moga, pentru piesa „Ce e dragostea” dar si piesa „Alerg printre stele” cu pacha Man, asrtistul raggae din gasca zambareata de la HahaHa.

 Dupa aceasta colaborare putem spune ca nimic nu ne mai poate surprinde, artistii evolueaza, atat din punct de vedere muzical cat si personal.

„E o joacă frumoasă care începe cu mine şi Pacha Man fiind copii: eu ascult raggae, iar Pacha, rock’n’roll. În povestea videoclipului încercăm să inversăm rolurile, spre disperarea regizorului Iulian Moga, care apare, de asemenea, în clip. Totul se petrece într-un platou de filmare, iar mesajul clipului transmite ideea de libertate, de a-ţi împlini visele. Copiii care joacă rolurile noastre au fost aleşi în aşa fel încât să semene cu noi. În ceea ce mă priveşte, cum era firesc, l-am ales pe fiul meu, Radu-Ştefan”, a spus Ştefan Bănică.

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe:
Bogdan Niculaehttp://www.niculaebogdan.ro
Sunt cel care se agită, vorbeşte mult şi îi enervează pe cei din redacţie cu idei :)) Coordonator Proiect Redactia4FUN, site de stiri realizat de tineri pentru tineri. Sunt fan ....4FUN :)
spot_imgspot_img

More like this
Related

Zile şi Nopţi, noul single al lui Pepe alături de Nico

Nico şi Pepe lansează o piesă nouă, "Zile şi Nopţi" iar restul se rezolvă...

Erika Isac si mesajul piesei Macarena

Putem sa privim mesajul piesei Macarena semnată de Erika...

Cum să transformi o petrecere de copii într-o aventură magică cu ajutorul animatorilor la petrecere

Rolul Animatorilor la Petrecere în Transformarea unei Petreceri de...

Comedybox.ro, merita banii ?

Mi-am facut abonament la platforma comedybox dupa aproximativ 2-3...