O noua premiera la teatrul Masca: Cand dragostea poarta paslari

Date:

Sambata, 13 octombrie 2012 va avea loc o noua premiera la Teatrul MascaCand dragostea poarta paslari in regia cunoscutului Michele Modesto Casarin. Regizorul a fost laureat al Leului de Aur de la Venetia, fapt ce a atras publicul  pasionat de teatru chiar din momentul in care a inceput aceasta frumoasa colaborarea dintre teatrul bucurestean  si regizor.

 “Cand dragostea poarta paslari este un spectacol de commedia dell`arte care contine toate ingredientele necesare pentru a distra, a captiva si a seduce publicul de toate varstele.

Asa ca, dragi spectatori, veniti si distrati-va! Spectacolul e pe cale sa inceapa…”, declara Michele Modesto Casarin.

Cand dragostea poarta paslari, un spectacol pe care vi-l recomand, era aproape de a primi titlul de Comedia lui Michele pentru ca il reprezinta atat pe el, cat si spiritul popular atat de iubit de italieni.Jocul fabulos al actorilor, scenele inedite de travesti interpretate cu aplomb si mult sarcasm de Anamaria Pislaru si Dora Iftode, replicile memorabile din Shakespeare, Moliere si Goldoni sunt ingredientele unei comedii savuroase care poarta amprenta unui mare regizor, dar si a unor actori talentati”, declara Mihai Malaimare, Directorul Teatrului Masca. 

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe:
Bogdan Niculaehttp://www.niculaebogdan.ro
Sunt cel care se agită, vorbeşte mult şi îi enervează pe cei din redacţie cu idei :)) Coordonator Proiect Redactia4FUN, site de stiri realizat de tineri pentru tineri. Sunt fan ....4FUN :)
spot_imgspot_img

More like this
Related

Ghid complet pentru închirierea de platforme în Timișoara

Dacă ai nevoie să transporți vehicule sau echipamente grele...

Rochii de seară elegante și glamour

Rochiile lungi de seară sunt întruchiparea eleganței. Înțelege importanța...

Andia – De la Dela

Piesa "De la Dela" este o explorare a emoțiilor...

Păreri produse de detailing auto de la pro-detailing.ro?

Atunci când vine vorba de îngrijirea mașinii mele, calitatea...