Andrei Chermeleu ( ex VOXIS) si Stella au lansat trupa COLORS IN STEREO

Date:

Pe Andrei Chermeleu am avut placerea sa il intalnim prima data la filmarea clipului Tell me everything al trupei VOXIS, trupa din care a facut parte pana nu de mult. Din pacate…sau din fericire uneori apar schimbari in viata noastra, schimbari care ne aduc in noi proiecte si ne provoaca sa facem fata unor noi provocari. La fel s-a intamplat si pentru Andrei care acum este implicat intr-un nou proiect muzical, COLORS  IN STEREO, in timp ce fostii colegi de trupa isi cauta solist. Noua ne sunt la fel de dragi si suntem convinsi ca vor face treaba buna si de acum incolo.

Trupa COLORS  IN STEREO va canta coveruri

Acest proiect a fost facut public la 1 martie 2012, asa cum am scris si noi aici, insa atunci era invaluit sub mister. Trupa va canta  coveruri si cei doi solisti ai trupei vor fi: Andrei Chermeleu  si Stella. Hiturile cunoscute de public vor fi reorchestrate într-o manieră personală şi aparte, intimă.Trupa va  lansa in curand o serie de videoclipuri, astfel încât „să reuşească să transmită cât mai bine atât exuberanţa cât şi freamătul interior al pasiunii  pentru exprimarea muzicală pe care o împărtăşesc cu toţii”.

Trupa COLORS  IN STEREO este răspunsul perfect pentru o seară specială. Artiştii ţin cu tot dinadinsul să-şi lase amprenta proprie asupra acordurilor binecunoscute de public, reorchestrând piesele într-o manieră personală şi aparte, intimă.  Percutia exotica se îmbină uniform şi totuşi neaşteptat, un Ying şi un Yang ce trimit spre visare, romantism, sunete colorate.

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe:
Bogdan Niculaehttp://www.niculaebogdan.ro
Sunt cel care se agită, vorbeşte mult şi îi enervează pe cei din redacţie cu idei :)) Coordonator Proiect Redactia4FUN, site de stiri realizat de tineri pentru tineri. Sunt fan ....4FUN :)
spot_imgspot_img

More like this
Related

Ghid complet pentru închirierea de platforme în Timișoara

Dacă ai nevoie să transporți vehicule sau echipamente grele...

Rochii de seară elegante și glamour

Rochiile lungi de seară sunt întruchiparea eleganței. Înțelege importanța...

Andia – De la Dela

Piesa "De la Dela" este o explorare a emoțiilor...

Păreri produse de detailing auto de la pro-detailing.ro?

Atunci când vine vorba de îngrijirea mașinii mele, calitatea...