Costi ionita: Este important ca versurile sa nu exprime lucruri rele si nocive

Date:

Costi Ionita este „de meserie” stomatolog, a debutat in muzica in trupa Valahia si ulterior si-a continuat cariera muzicala solo. A cantat mult timp piese de petrecere, denumite generic „manele”. Ulterior Costi a „dat lovitura”  cu o colaborare inedita alaturi de Shaggy si Kat Deluna.  Au urmat si alti artisti de renume, fapt ce i-a adus recunoasterea internationala fiind invitat sa lucreze cu artisti si producatori de peste ocean.

COSTI IONITA

Costi si schimbarea interioara

Dorinta de cunoastere si evolutie personala l-au determinat sa studieze si astfel a urmat pentru el o perioada de dezvoltare personala. Asa cum se intampla si in cazul altor artisti, experientele personale l-au determinat pe artist sa-si schimbe parerea despre modul in care trebuie sa sune muzica sa.

Dupa ce ati realizat o piesa muzicala, aveti grija cu ce o asociati sau rugati-va lui Dumnezeu, dupa ce ati facut tot ceea ce v-a stat in putinta ca sa aduceti acolo o energie pozitiva, optimista, care sa aduca fericire in ascultatori.

Recent artistul a publicat pe pagina sa de facebook o postare foarte interesanta despre modul in care simtim, traim si gandim ne influenteaza viata.

Faptul ca noi nu ne-am schimbat obicieul de a ura, de a ne lupta ca sa avem mai mult, sa omoram animale ca sa ne hranim, de a distruge Natura pentru lucruri mai mult sau mai putin folositoare, a dus la aparitia multor boli si suferinte, chiar morti premature si extrem de violente.

Mesajul lui Costi pentru oamenii din muzica

Toti cei care producem muzica, suntem foarte responsabili de tot ceea ce facem, noi chiar mai mult decat ceilalti, pentru ca creatia muzicala este un proces care tine de inspiratie, iar prin noi se pot manifesta atat vibratii aducatoare de armonie, vindecatoare, cat si vibratii aducatoare de dezechilibre, tristete, ratacire. Daca intrebuintam aceasta inspiratie in alte scopuri decat cele care duc la Armonie si Evolutie, acest lucru nu va ramane fara conse.

Putem influenta si ajuta in Evolutia Creatiei aducand oamenilor prin muzica energii luminoase sau nu… daca optam pentru „nu”, atunci sa stim ce inseamna asta.
Foarte important este ca prin actiunile noastre sa ne gandim cum ajutam si noi la Evolutie, cu ce ii putem ajuta pe ceilalti, cum putem sa ne purificam, ca sa fim “antenute” de o acuitate cat mai buna si nu in ultimul rand.

sursa foto si text: Costi FB

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe:
spot_imgspot_img

More like this
Related

Ghid complet pentru închirierea de platforme în Timișoara

Dacă ai nevoie să transporți vehicule sau echipamente grele...

Rochii de seară elegante și glamour

Rochiile lungi de seară sunt întruchiparea eleganței. Înțelege importanța...

Andia – De la Dela

Piesa "De la Dela" este o explorare a emoțiilor...

Păreri produse de detailing auto de la pro-detailing.ro?

Atunci când vine vorba de îngrijirea mașinii mele, calitatea...