Casatoriile americane, mai scumpe decat acum doi ani

Date:

 Casatoriile americane sunt mult mai scumpe decat anul trecut. Acum, cea mai ieftina nunta se rezuma undeva la 28.000 de dolari. În 2012, tinerii căsătoriţi şi familiile lor au cheltuit, în medie, 28.400 de dolari pe organizarea nunţilor şi a evenimentelor asociate, această sumă fiind cea mai mare din 2008 încoace, potrivit rezultatelor unui studiu anual realizat de site-ul TheKnot.com pe un eşantion de 17.500 de cupluri americane. Cuplurile care s-au căsătorit în 2012 au cheltuit sume mai mari în aproape toate categoriile, începând cu onorariile plătite fotografilor şi DJ-ilor şi până la facturile pentru flori şi pentru tipărirea invitaţiilor de nuntă.

Cuplurile din Manhattan au cheltuit cele mai mari sume, bugetul lor mediu fiind de 76.687 de dolari. În acest top, locurile următoare sunt ocupate de cuplurile din Chicago (49.810 dolari), din New Jersey (48.496 dolari), din Santa Barbara din California (42.319 dolari) şi din Boston (39.239 dolari).

În schimb, Alaska este statul american cu cele mai „frugale” nunţi, costul mediu pentru organizarea unei nunţi fiind în acest stat de doar 15.504 de dolari.

În plus, la foarte multe dintre nunţile americane de anul trecut, prezenţa unui DJ sau a unei trupe de muzicieni nu a fost suficientă. Astfel, anul trecut, 27% dintre nunţile americane au inclus un număr suplimentar de divertisment – precum amenajarea unei cabine foto şi invitarea unui artist caricaturist -, iar acest procent este dublu faţă de cel din 2011.

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe:
spot_imgspot_img

More like this
Related

Rochii de seară elegante și glamour

Rochiile lungi de seară sunt întruchiparea eleganței. Înțelege importanța...

Andia – De la Dela

Piesa "De la Dela" este o explorare a emoțiilor...

Păreri produse de detailing auto de la pro-detailing.ro?

Atunci când vine vorba de îngrijirea mașinii mele, calitatea...

Zile şi Nopţi, noul single al lui Pepe alături de Nico

Nico şi Pepe lansează o piesă nouă, "Zile şi Nopţi" iar restul se rezolvă...