C.R.B.L vrea fete !

Date:

Asta da titlu de tabloid :)) Dar asa cum se intampla cu titlurile si continutul, informatia din prim  plan nu este ceea ce pare 😀 Asa se intampla si in acest caz 🙂

CRBL este in cautare de fete cu forme apetisante pentru viitorul sau clip ce se va filma pentru piesa „Hey mama” ! Fetele trebuie sa aiba neaparat un posterior „Hey mama” pentru a se califica intre cele mai „bune” fete.

Ce au de facut fetele doritoare de celebritate?  Trebuie sa trimita fotografii  pana pe 10 iunie pe www.crbl.ro care sa arate ca merita sa intre in clip 🙂

Intre 11 si 16 iunie fetele pot fi votate pe site-ul de concurs, iar imediat in ziua urmatoare vor fi anuntate cele 20 de finaliste. Acestea vor participa pe data de 19 iunie la un super eveniment cum numai CRBL putea sa gandeasca: piscina, soare, muzica buna si multa distractie. Doar 10 dintre ele vor fi alese sa ”infrumuseteze” videoclipul lui CRBL.

“Ideea mi-a venit cind am aflat ca in aceasta perioada s-au implinit 65 de ani de la inventia bikinilor. Si eu spun ca este o inventie ce merita apreciata la adevarata ei valoare. Numai buna pentru Hey mama!”, spune CRBL.

[pro-player width=’540′ height=’440′ type=’video’]http://www.youtube.com/watch?v=CtxzL-66HjY[/pro-player]

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe:
Bogdan Niculaehttp://www.niculaebogdan.ro
Sunt cel care se agită, vorbeşte mult şi îi enervează pe cei din redacţie cu idei :)) Coordonator Proiect Redactia4FUN, site de stiri realizat de tineri pentru tineri. Sunt fan ....4FUN :)
spot_imgspot_img

More like this
Related

Ghid complet pentru închirierea de platforme în Timișoara

Dacă ai nevoie să transporți vehicule sau echipamente grele...

Rochii de seară elegante și glamour

Rochiile lungi de seară sunt întruchiparea eleganței. Înțelege importanța...

Andia – De la Dela

Piesa "De la Dela" este o explorare a emoțiilor...

Păreri produse de detailing auto de la pro-detailing.ro?

Atunci când vine vorba de îngrijirea mașinii mele, calitatea...