Pepe feat Arando Marquez – E Vara Mea (single nou)

Date:

Dupa succesul ultimei piese lansate la sfarsitul acestui an in colaborare cu Jimmy Dub  ,, Iubire ca niciodata” , Pepe revine cu un single nou, potrivit pentru sezonul estival , alaturi de Arando Marquez . ,,E vara mea” este o piesa lucrata  tot de Connect-r care va fi o continuare a hitului ,,Eu vara nu dorm”.

Noul track are toate sansele sa devina hit , avand in vedere spusele lui Connect-r : ,, Foarte multe lucruri care au ramas nespuse pe ,,Vara nu dorm” sunt clarificate in ,, E vara mea” care este un nou episod al nebuniei create vara trecuta. In plus interesul mare al multor artisti pentru aceasta piesa inca din timpul in care era doar o schita in studio, nu poate indica decat un singur lucru si ma bucur ca a devenit melodia lui Pepe !

,,Piesa este soundtrack-ul tuturor surprizelor ce le pregatim pentru aceasta vara . Este o piesa care ”suna” si totodata o promisiune indeplinita fiindca dupa ,, Iubire ca niciodata” am zis ca voi continua pe partea de productie colaborarea cu gasca de la Rappin`On Production. Ma bucur ca am terminat partea de productie chiar inainte de deschiderea sezonului estival fiindca Armando are o banuiala  vis-a-vis de ceea ce va insemna acest single in aceasta vara si am zis sa nu il incurcam, mai ales ca ca toti cei implicati in acest proiect sunt convinsi de exact acelasi lucru ” a declarat Pepe.

 

 

 

 

„E vara mea” este sountrack-ul tuturor surprizelor ce le pregatim pentru aceasta vara. Este o piesa „care suna” cum se spune intre artisti si totodata o promisiune indeplinita fiindca dupa „Iubire ca niciodata” am zis ca voi continua pe partea de productie colaborarea cu gasca de la Rappin’ On Production si Connect-R. Ma bucur ca am terminat partea de productie chiar inainte de deschiderea sezonului fiindca Arando are o banuiala vis-a-vis de ceea ce va insemna acest single in aceasta vara si am zis sa nu il incurcam :), mai ales ca toti ceilalti implicati in acest proiect suntem convinsi de exact acelasi lucru. :)” a spus Pepe – See more at: http://www.bestmusic.ro/pepe/stiri-pepe/pepe-arando-marquez-e-v
Ti-a placut articolul? Trimite mai departe:
Bogdan Niculaehttp://www.niculaebogdan.ro
Sunt cel care se agită, vorbeşte mult şi îi enervează pe cei din redacţie cu idei :)) Coordonator Proiect Redactia4FUN, site de stiri realizat de tineri pentru tineri. Sunt fan ....4FUN :)

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Zile şi Nopţi, noul single al lui Pepe alături de Nico

Nico şi Pepe lansează o piesă nouă, "Zile şi Nopţi" iar restul se rezolvă...

Erika Isac si mesajul piesei Macarena

Putem sa privim mesajul piesei Macarena semnată de Erika...

Comedybox.ro, merita banii ?

Mi-am facut abonament la platforma comedybox dupa aproximativ 2-3...

Secretele unui site web modern și bine indexat de Google: De ce ar trebui să-l refaci acum?

Ce este un site modern și bine indexat de...