Bookfest 2012 va debuta pe 30 mai la Romexpo

Date:

Ati fost macar o data la Bookfest, cel mai mare targ de carte din Romania. Un eveniment devenit de traditie pentru spatiul cultural romanesc: autori, edituri si public se intalnesc in fiecare an pentru a face schimb de carte, de fapt de multe carti…:) Editia din 2012 este cea de-a saptea editie a Bookfest si va cuprinde peste 300 de evenimente: lansări de carte, sesiuni de lectură și întâlniri cu personalități ale lumii literare românești și internaționale, concerte, proiecții cinematografice.

Evenimente in cadrul BookFest:

Autorii români și francezi prezenți la Bookfest
Iubitorii cărții care vor veni la Bookfest pe 30 și 31 mai îi vor putea întâlni la evenimentele de lansare pe Horia-Roman Patapievici și Mircea Cărtărescu. În următoarele zile, vor avea ocazia de a-i revedea și asculta pe Neagu Djuvara, Gabriel Liiceanu și Lucian Boia, la prezentările volumelor pe care cunoscuții autori le vor lansa în cadrul programului Bookfest.

Scriitoarea Sylvie Germain va veni pe 31 mai în fața publicului pentru o sesiune de întrebări și răspunsuri, iar Bernard Pivot îi va provoca pe vizitatorii standului internațional la un test de scriere după dictare în limba franceză. Tot pe 31 mai, Bernard Pivot va fi prezent la o degustare de vinuri românești, ocazie cu care își va prezenta volumul “Dictionnaire amoureux du vin”, iar pe 2 iunie va intra într-un dialog cu Luiza Vasiliu (Dilema Veche) și Horia-Roman Patapievici.

In acest an isi va lansa cartea Nici zen, nici psihanaliză, cartea (care trebuie) închisă in cadrul BookFest si psihanalistul Matei Georgescu. Daca doriti sa aflati mai multe despre acesta in mod special sau despre psihologie in general sunteti asteptati  in data de 2 iunie, începând cu ora 17.30 la BookFest. Invitaţi speciali: doamna Gianina Micu, psihanalist, doctor în medicina, Preşedintele Societăţii Române de Psihanaliză şi domnul Corneliu Irimia, psihanalist, doctor în psihopatologie psihanalitică, Preşedintele Asociaţiei de Consiliere şi Psihoterapie Psihanalitică din Bucureşti. Editura Cartea Daath va asteptă în Pavilionul C4, stand C08.

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe:
Bogdan Niculaehttp://www.niculaebogdan.ro
Sunt cel care se agită, vorbeşte mult şi îi enervează pe cei din redacţie cu idei :)) Coordonator Proiect Redactia4FUN, site de stiri realizat de tineri pentru tineri. Sunt fan ....4FUN :)
spot_imgspot_img

More like this
Related

În cât timp se recuperează investiția în panouri solare?

Atunci când cineva alege să investească în panouri solare,...

Ghid complet pentru închirierea de platforme în Timișoara

Dacă ai nevoie să transporți vehicule sau echipamente grele...

Rochii de seară elegante și glamour

Rochiile lungi de seară sunt întruchiparea eleganței. Înțelege importanța...

Andia – De la Dela

Piesa "De la Dela" este o explorare a emoțiilor...