Sam Smith in disputa cu biserica catalica dupa lansarea videoclipului Lay Me Down

Date:

sam smith lay me down

Cu o cariera de succes datorata vocii lui inconfundabile si nu mai putin de 4 nominalizari la premiile Grammy, Sam Smith a lansat un nou clip pentru single-ul „Lay Me Down”. Videoclipul filmat in biserica St. Margaret, o biserica catolica aflata la periferia Londrei, il infatiseaza pe Sam recitandu-si balada la ceea ce pare o inmormantare, dar care la final se dovedeste a fi o nunta gay plina de bucurie. Clipul a nascut imediat controverse intrucat biserica catolica se declara impotriva mariajului intre persoanele de acelasi sex si considera  ca videoclipul este un act de profanare adus la adresa religiei crestine.

[youtube=https://www.youtube.com/watch?v=HaMq2nn5ac0]

Piesa face parte din albumul de debut al britanicului „In The Lonely Hour” si nu a prea fost adusa in atentia publicului pana acum.

Care e raspunsul lui Sam Smith la atacurile venite din partea bisericii catolice?

Intr-un interviu acordat exclusiv celor de la Rolling Stone, acesta a declarat ca nu considera filmarea unui videclip care promoveaza drepturile comunitatii LGBT ca fiind un atac la adresa unei religii.

Intrebat ce crede despre homofobie, acesta a comparat-o cu rasismul, afirmand ca s-a ajuns prea departe si lumea ar trebuii sa gandeasca un pic inainte sa judece aparentele pentru ca in realitate totul este absolut normal.

Ce le transmite artistul fanilor sai de pe retelele de socializare ?

La cateva minute dupa lansarea clipului, artistul a transmis fanilor sai de pe Facebook un mesaj induiosator in care a explicat conceptul din spatele videoclipului:

 This video shows my dreams that one day gay men and women and transgendered men and women all over the world, like all our straight families and friends, will be able to get married under any roof, in any city, in any town, in any village, in any country. I hope you enjoy it. I love you all

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe:
Bogdan Niculaehttp://www.niculaebogdan.ro
Sunt cel care se agită, vorbeşte mult şi îi enervează pe cei din redacţie cu idei :)) Coordonator Proiect Redactia4FUN, site de stiri realizat de tineri pentru tineri. Sunt fan ....4FUN :)
spot_imgspot_img

More like this
Related

Ghid complet pentru închirierea de platforme în Timișoara

Dacă ai nevoie să transporți vehicule sau echipamente grele...

Rochii de seară elegante și glamour

Rochiile lungi de seară sunt întruchiparea eleganței. Înțelege importanța...

Andia – De la Dela

Piesa "De la Dela" este o explorare a emoțiilor...

Păreri produse de detailing auto de la pro-detailing.ro?

Atunci când vine vorba de îngrijirea mașinii mele, calitatea...