iPhone 5 nu este perfect?

1
916

Mii de fani ai tehnologiei de ultima generatie au asteptat cu nerabdare lansarea noului telefon inteligent iPhone 5. Din pacate nici macar cei de la Apple  nu lanseaza produse perfecte. Unii dintre cei care si-au achizitionat deja noul telefon se plang de faptul ca unele fotografii care surprind lumini puternice sunt afectate de o aberaţie cromatică: o ceaţă de culoare mov. In plus mai exista o problema ; hartile noi ce au fost introduse pe noul   telefon iPhone 5 au multiple erori extrem de neplacute pentru utilziatori. Noul telefon va fi disponibil in Romania in curand, firmele de specialitate preiau deja comenzi ferme ce sunt inregistrate doar dupa efectuarea platilor.

Datorita numarului mare de plangeri legate de calitatea aplicatiei de orientare preinstalate in sistemul de operare iOS 6, Tim Cook, directorul general al Apple, a lansat o scrisoare deschisa catre fani, scrisoare in care si-a cerut scuze fata de toti clientii Apple pentru calitatea slaba a aplicatiei Maps, incorporata in iOS6.

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe:

1 COMENTARIU

  1. […] Mii de fani ai tehnologiei de ultima generatie au asteptat cu nerabdare lansarea noului telefon inteligent iPhone 5. Din pacate nici macar cei de la Apple  nu lanseaza produse perfecte. Unii dintre cei care si-au achizitionat deja noul telefon se plang de faptul ca unele fotografii care surprind lumini puternice sunt afectate de o aberaţie cromatică: o ceaţă de culoare mov. In plus mai exista o problema ; hartile noi ce au fost introduse pe noul   telefon iPhone 5 au multiple erori extrem de neplacute pentru utilziatori. Noul telefon va fi disponibil in Romania in curand, firmele de specialitate preiau deja comenzi ferme ce sunt inregistrate doar dupa efectuarea platilor. Unul dintre magazinele ce deja a implementat sistemul de precomenzi este EvoMag. Datorita numarului mare de plangeri legate de calitatea aplicatiei de orientare preinstalate in sistemul de operare iOS 6, Tim Cook, directorul general al Apple, a lansat o scrisoare deschisa catre fani, scrisoare in care si-a cerut scuze fata de toti clientii Apple pentru calitatea slaba a aplicatiei Maps, incorporata in iOS6. sursa:R4FUN […]

Comments are closed.