Giulia -Jocuri deocheate (videoclip )

Date:

Jocuri deocheate
Jocuri deocheate

In ciuda faptului ca in plan personal pentru Giulia „jocul dragostei” este incert, in plan muzical artista este nebunatica si lanseaza o piesa care ne vorbeste despre o relatie de iubire fara bariere, curajoasa in care „jocurile deocheate” fac regula. Piesa este produsa de gasca vesela de la HaHaHa. Videoclipul piesei a fost filmat la Ambasador Play, iar de imagine s-au ocupat Ciprian Strugariu și Vlad Huidu.

Jocuri deocheate este o piesa curajoasa. Versurile dau frau liber imaginatiei, ne rup de realitate si ne transpun intr-un joc al dragostei. Iubirea nu inseamna doar mii de fluturi in stomac, ci este un joc al pasiunii. Acesta este, de fapt, mesajul piesei”, a declarat Giulia.

Despre Giulia stim foarte bine ca si-a inceput cariera muzicala la o varsta frageda sub indrumarea lui Laurentiu Duta in trupa Candy, ulterior si-a continuat cariera solo, a cantat cu DJ Project iar in paralel a urmat cariera de animator radio la Kiss FM, Pro FM si Radio 21.

Jocuri deocheate

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe:
Bogdan Niculaehttp://www.niculaebogdan.ro
Sunt cel care se agită, vorbeşte mult şi îi enervează pe cei din redacţie cu idei :)) Coordonator Proiect Redactia4FUN, site de stiri realizat de tineri pentru tineri. Sunt fan ....4FUN :)
spot_imgspot_img

More like this
Related

Ghid complet pentru închirierea de platforme în Timișoara

Dacă ai nevoie să transporți vehicule sau echipamente grele...

Rochii de seară elegante și glamour

Rochiile lungi de seară sunt întruchiparea eleganței. Înțelege importanța...

Andia – De la Dela

Piesa "De la Dela" este o explorare a emoțiilor...

Păreri produse de detailing auto de la pro-detailing.ro?

Atunci când vine vorba de îngrijirea mașinii mele, calitatea...