Deepside Deejays – In My Heart (new single)

0
1399

Deepside Deejays In My Heart

Deepside Deejays revin  la inceputul sezonului muzical 2014 cu piesa In My Heart, un single ce se incadreaza in stilul caracteristic al baietilor. Ce ne atrage la aceasta piesa sunt sunetele specifice altor zone muzicale, ce fac parte dintr-un registru muzical diferit fata de muzica de club. Noua piesa ce va fi promovata in aceasta vara de baieti este produsa  de Alstani Victor Razvan si  Paduraru Silviu Marian iar versurile au fost scrise de Andrei Leonte, câștigător al primei ediții a emisiunii X Factor.

“Punem suflet la orice piesa, fie in calitate de artisti fie de compozitori/producatori. De altfel nici nu poti crea ceva fara sa te implici emotional. Cat traiesti inveti si ce inveti dai mai departe celor care vor sa te asculte. Si asta facem si noi, intr-un mod cat se poate de sincer. “In my heart” este exact asa cum suna: din suflet! Este o piesa optimista, cu un mesaj simplu, dar care exprima multe trairi si experiente pe care vrem sa le impartasim cu voi.”

Deepside Deejays In My Heart

Piesa beneficiaza si de o varianta extended ce ii va bucura cu siguranta pe Dj ce vor sa includa In My Heart in playlisturile lor dar si pe fanii pasionati ai muzicii de club. Aceasta varianta poate fi descracata si in acelasi timp ascultata aici. Dintre toate piesele lansate de Deepside Deejays pana acum, Never Be Alone s-a bucurat de cel mai mare succes.

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe: