Doddy feat Puya – Klandestin (Dollar Bill)

0
779

doddy-feat-puya-klandestin-premiera

Mult asteptata piesa Klandestin si-a facut in sfarsit aparitia. Piesa a  fost votata pe Facebook inca de cand a fost supus votul pentru urmatoarea piesa de pe Maidanez E.P.  Materialul va conţine 6 piese nou noute, printre care si colaborări cu artişti orecum: Doddy, Alex Velea, Don Baxter, Mahia Beldo, Violet şi Posset. 

Doddy este cel mai nou artist Scandalos Music / MusicExpertCompany, prima aparitie oficiala avand loc sub forma unei colaborari pentru piesa Maidanez, alaturi de Puya, Alex Velea, Mahia Beldo si Posset, iar acum, 6 luni mai tarziu, ne prezinta primul sau single oficial, “Klandestin (Dollar Bill)”, in colaborare cu Puya.

Despre piesa Puya spune: 

“Klandestin (Dollar Bill) e piesa oamenilor normali, a celor care nu insala, nu fura, platesc taxe la timp, care daca au probleme pe strada merg la sectia din cartier, nu la vreun klan. Din pacate sunt o minoritate… niste klandestini in cursa dupa dollar bill.”

Haideti sa urmarim si noi mai jos single-ul:

“Klandestin” este piesa care sper sa ii atinga unde trebuie pe cei care simt si traiesc sentimentul asta – clandestin in cursa infernala dupa bani”, a declarat Doddy.

A inceput deja sa se lucreze la filmarile pentru viitorul videoclip Klandestin (Dollar Bill). Atmosfera se va petrece in jurul a catorva zeci de masini modificate de membrii ai primului grup de racing din Romania: No Speed Limit cu participarea de onopare a campionului national de raliuri Vali Porcisteanu.

 

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe: