Teatrul Masca il serbeaza pe Mihai Malaimare

0
1667
Baroc teatrul masca

Baroc teatrul masca Mihai Malaimare este in acelasi timp directorul si sufletul teatrului Masca din Bucuresti, astfel ca de ziua domniei sale nu putea sarbatorii mai frumos decat alaturi de teatru, public si prieteni. Echipa de la Masca ne face o surpriza si ne cheama Joi, 27 august, începând cu ora 18.00 pe Calea Victoriei, la Cercul Militar Național la “Baroc”, un spectacol aniversar de excepție.

Spectacolul Baroc Teatrul masca

“Va invitam să vă înfioraţi de farmecul inefabil al apariţiei din neant a sufletului şi trupului unei statui  vivante… un spectacol fascinant, de o eleganță aparte, inspirat din bogăția detaliilor care caracterizează stilul baroc. Alegerea locului nu este deloc întâmplătoare, este locul unde Teatrul Masca a jucat prima dată în stradă. În plus, este gestul nostru de a susține proiectul prin care Calea Victoriei, una dintre cele mai vechi și renumite artere din inima Bucureștiului ar trebui să redevină pietonală.”, declară Mihai Mălaimare.

Mihai Mălaimare împlinește 65 de ani. 65 de ani din care mai mult de 40 i-a dedicat publicului care i-a devenit o a doua familie, Noi ii uram inca de acum LA MULTI ANI 😉

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe: