Piesa noua Andreias -U Bra bra

Date:

andreias-u-bra-bra-wideO piesa nou nouta si plina de viata a fost lansata de JHaps Records si este semnata de Andreias. Piesa se numeste U Bra bra si se incadreaza in stilul dance cu influente latino. Este interesant sa observat faptul ca la compozitia  piesei s-a folosit si o line melodica interpretata la acordeon de Marian Mexicanu, unul dintre cei mai cunoscuti artisti „de petrecere” la acest instrument muzical. Orchestratia este realizata de Andy M, Pall Claudiu Ramon, Shidance, iar versurile au fost scrise de Andreias.

 „Doresc ca aceasta piesa sa fie prezenta in playlist-urile DJ-eilor si sa devina referinta la toate petrecerile, unde oamenii sa danseze pe ritmurile compuse de mine special pentru ei. Multumesc in continuare casei de discuri JHaps Records ce a avut incredere inca de la inceput in talentul meu si promit sa nu dezamagesc, atat pe ei cat si pe ascultatori.”

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe:
Bogdan Niculaehttp://www.niculaebogdan.ro
Sunt cel care se agită, vorbeşte mult şi îi enervează pe cei din redacţie cu idei :)) Coordonator Proiect Redactia4FUN, site de stiri realizat de tineri pentru tineri. Sunt fan ....4FUN :)
spot_imgspot_img

More like this
Related

Rochii de seară elegante și glamour

Rochiile lungi de seară sunt întruchiparea eleganței. Înțelege importanța...

Andia – De la Dela

Piesa "De la Dela" este o explorare a emoțiilor...

Păreri produse de detailing auto de la pro-detailing.ro?

Atunci când vine vorba de îngrijirea mașinii mele, calitatea...

Zile şi Nopţi, noul single al lui Pepe alături de Nico

Nico şi Pepe lansează o piesă nouă, "Zile şi Nopţi" iar restul se rezolvă...