Gala Sportului Electronic

Date:

Anul acesta Gala Sportului Electronic ii aduce in acelasi loc pe toti gamerii pasionati de ,, League of Legends” , jocul care a starnit interesul milioanelor de adolescenti si tineri din intreaga lume.

La eveniment sunt invitati oameni cunoscuti in lumea IT-ului si a game design-ului care le vor facilita accesul participantilor la cele mai noi produse și aplicatii IT, in vederea realizării si implementarii propriilor proiecte, in domeniul automaticii și informaticii. Universitatea Hyperion care este si gazda evenimentului va pune la dispozitie calculatoare pentru toti cei inscrisi , meciurile de joc fiind 3×3. Evenimentul își propune, prin dimensiunile sale recreativ-educative, sa stimuleze creativitatea si spiritul de competitie al studentilor pasionati de jocurile electronice.

Jocul ales pentru cea de-a doua editie este ,,League of Legends” fiind unul de tip MOBA (Multiplayer Online Battle Arena) care are ca scop dezvoltarea imaginatiei , intuitiei, capacitatii de orientare , de coordonare si eleboare a strategiilor , toate acestea aflandu-se sub un stres simulat.

A fost ales acest joc deoarce este cunoscut si utilizat de toata lumea datorita dinamicitatii si varietatii de eroi, jucatorii fiind in permanenta supusi unor provocari din partea echipei adverse . Este genul de joc care te tine lipit de scaun intr-un stres continuu pentru o perioada lunga de timp, dar care nu devine enervant.

In aceasta competitie se vor confrunta 8 echipe a cate 3 jucatori. Cei pasionati se pot inscrie trimitand un mail la adresa [email protected] pana la data de 10martie 2014. Taxa de participare este 10 lei si se va achita in ziua concursului.

Organizatorii promit premii pe masura asteptarilor celor care concureaza!

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe:
Bogdan Niculaehttp://www.niculaebogdan.ro
Sunt cel care se agită, vorbeşte mult şi îi enervează pe cei din redacţie cu idei :)) Coordonator Proiect Redactia4FUN, site de stiri realizat de tineri pentru tineri. Sunt fan ....4FUN :)
spot_imgspot_img

More like this
Related

Zile şi Nopţi, noul single al lui Pepe alături de Nico

Nico şi Pepe lansează o piesă nouă, "Zile şi Nopţi" iar restul se rezolvă...

Erika Isac si mesajul piesei Macarena

Putem sa privim mesajul piesei Macarena semnată de Erika...

Cum să transformi o petrecere de copii într-o aventură magică cu ajutorul animatorilor la petrecere

Rolul Animatorilor la Petrecere în Transformarea unei Petreceri de...

Comedybox.ro, merita banii ?

Mi-am facut abonament la platforma comedybox dupa aproximativ 2-3...