Atentie România….astăzi se nasc vedetele de mâine

1
833

In aceasta toamna am asistat cu totii la difuzarea unor show-uri de televiziune care vor  influenta mai devreme sau mai tarziu piata muzicala autohtona.  Aici vorbesc de „Vocea Romaniei”, „X- Factor” si „Pariu cu viata”

Nu conteaza cine va castiga „Vocea Romaniei” sau X- Factor, asta pentru ca de multe ori nu castigatorul ajunge o vedeta de prima  mana, ci acel artist care poseda mai mult charisma si stie cu adevarat ce isi doreste in plan muzical. La fel s-a intamplat in trecut si cu alte productii de televiziune ( Scoala Vedetelor sau MegaStar)  care au dat nastere unor vedete foarte apreciate astazi.

Spre exemplu Megastar a avut 3 editii, iar castigatorii nu au avut neaparat mare succes. Dintre cei 3 castigatori (Catalin Josan, Andrei Găluţ şi trupa Buzz) doar Catalin Josan se bucura astazi de succes.  In 2003 Alex Velea a castigat STAR FACTORY un concurs asemanator, iar dupa 3 ani a fost produs primul sau album de catre Smiley.

„Pe Alex îl ştiam de dinainte de concurs, ştiam cum cântă. Nu este omul de astăzi doar pentru că a câştigat acel concurs”, a declarat Smiley. „Alex Velea e un model de evoluţie a imaginii artistului”, precizează stilistul Ovidiu Buta.

[pro-player width=’540′ height=’440′ type=’video’]http://www.youtube.com/watch?v=MhRrvApJ6Co[/pro-player]

Daca prima editie a a emisiunii „Romanii au talent” a contribuit la promovarea unui artist de care vom auzi cu siguranta  si in viitor, si aici nu ma refer neaparat la castigatorul Adrian Tutu, ci la Valentin Dinu.

Alaturi de cei doi s-au remarcat si Stefan Florescu, Cosmin Agache sau Iustin Ianau, iar fiecare dintre ei a prins diferite contracte sau colaborari.

Cu siguranta asa se va intampla si dupa terminaera  show-urilor Vocea Romaniei si X- Factor, dar si a serialului Pariu cu Viata care a lansat trupa LA La Band.

PRO TV-ul isi construieste azi vedetele  de maine

Trustul Media PRO isi formeaza astazi vedetele de maine, fiind stiut faptul ca dupa ce se termina un show cei care s-au remarcat,  sunt muncitori  si se incadreaza in tiparul trustului vor avea si pe viitor „o paine de mancat”.  PRO-ul nu isi uita vedetele care au lat nastere in curtea proprie, avand acest dar de a le creste si a le oferii sansa unei cariere frumoase.

Care sunt finalistii de la Vocea Romaniei, de care vom auzi cu siguranta si in viitor?

Cristian Sanda, Dragos Chircu,Iuliana Puschila,Stefan Stan.

Cu siguranta vom auzi si pe viitor de acestia, dar si de o parte dintre cei care au iesit din concurs inainte de aceasta faza a concursului. Nu trebuie sa uitam ca antrenorii s-au legat puernic de concurenti si le-au promos ca vor colabora si pe viiotor. In plus au avut o sansa unica sa fie vazuti de foarte multi producatori sau tineri care au deja o formatie.

Pe 26 decembrie vom avea o super finala la Vocea Romaniei, iar alturi de cei 4 concurenti vor canta in duet nume mari : Andra, Felicia Filip, Pepe si Directia 5.

[pro-player width=’540′ height=’440′ type=’video’]http://www.redactia4fun.ro/video/LiviuTeodorescu.In lipsa mea.flv[/pro-player]

Care sunt vedetele care se vor naste in urma show-ului  X – FACTOR, produs de Antena 1

Oricat s-au straduit cei de la Antena 1, trebuie sa recunoastem ca nu au avut nici stralucirea, nici audienta celor de la PRO. De ce? Acesta este un alt subiect pe care il vom dezbate intr-un articol viitor 😀

Andrei Leonte,Alin Vaduva,Iulian Vasile si T&L. Daca va munci suficient este posibil ca cel care va castiga X- FACTOR  sa aiba o cariera in muzica, insa despre ceilati concurenti nu stiu ce sa spun. De obicei Antena 1 nu a avut o viziune de ansamblu cu privire la promovarea vedetelor nascute in curtea proprie. Cel care s-a ocupat de orchestratia pieselor a fost Laurentiu Duta, astistul a declarat:

„Anul acest a fost unul plin pentru maine. In toamna asta mai ales am avut un program infernal. Am muncit fara pauza si fara weekend-uri libere pentru productiile ce le aveam in plan cu diversi artisti, dar mai ales pentru rearanjarea pieselor de la X-Factor”.


PROTV Pregateste in „Pariu cu viata” un nou lot de tineri actori si muzicieni, astfel ca dupa ce au jucat in primul sezon al serialului pentru tineri, tip telenovela, tineri si-au lansat si primul cd din cariera. Mai mult decat atat trustul Media PRO a avut grija sa-i promoveze in prime time si chiar sa le organizeze cateva spectacole. Sunt tineri, sunt talentati si sunt sigur ca vom mai auzii de ei.


Ti-a placut articolul? Trimite mai departe: