Antonia se distreaza in Parc..in Terra Park

0
788

Daca va intrebati ce fac artistii in timpul liber, atunci cand nu merg la studio sau la concerte fac / cresc copii sau merg la sala ..avem un raspuns pentru voi: merg in parc 🙂 Asa cum a facut Antonia in Bucuresti zilele trecute, atunci cand a fost prezenta in cel mai mare parc de distractii din Capitala Terra Park.

Artista era imbracata lejer si pusa pe distractie, astfel ca nu a ratat nici una dintre masinarile generatoare de adrenalina din parc 😀 Ea nu s-a dat singura in parc, ci alaturi de dansatorii ei. Dupa distracite a urmat si munca, pentru ca artista a si cantat dupa ce s-a lasat seara pentru cei prezenti in parcul de distractii.

[pro-player width=’540′ height=’440′ type=’video’]http://www.youtube.com/watch?v=1OXfdrEZ7-U[/pro-player]

Daca va ganditi sa mergeti sa va distrati si voi asa cum a facut Antonia trebuie sa stiti ca accesul in parc costa doar 2 ron dar va permite doar sa va uitati :d Pentru avea acces la distractia adevarata din parc trebuie sa platiti 50 ron ce asigura asigura 50 de puncte pe card care pot fi folosite pentru experimentarea oricarei atractii sau pentru celelalte servicii taxabile din incinta parcului.

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe: