Antonia mai vrea un copil

Date:

Antonia a fost invitata in aceasta dimineata la Pro Fm la emisiunea matinalilor Gigu si Nicolai de la „Alarma”  unde a facut o declaratie in exclusivitate; Isi mai doreste un copil, indiferent ca va fi fetita  sau baiat. Frumoasa Antonia nu doreste sa se opreasca doar la un copil, acum are o fetita in varsta de doi ani; Maya, care ii seamana leit. Fetita este crescuta de mama sotului ei, astfel ca invata mai mult italiana decat romana, insa Antonia si-a propus sa o invete foarte bine engleza.

 

Artista s-a nascut in Romania, iar la varsta de 5 ani s-a mutat in SUA…ulterior aproape de varsta majoratului s-a mutat inapoi  Romania unde  si-a inceput cariera muzicala alaturi de Tom Boxer.

Cel mai recent single al Antoniei este Jameia, care se bucura de mare succes. Ca o recunoastere a succesului ei a venit si invitatia primita din partea Innei de a canta in deschiderea concertelor sale.

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe:
Bogdan Niculaehttp://www.niculaebogdan.ro
Sunt cel care se agită, vorbeşte mult şi îi enervează pe cei din redacţie cu idei :)) Coordonator Proiect Redactia4FUN, site de stiri realizat de tineri pentru tineri. Sunt fan ....4FUN :)
spot_imgspot_img

More like this
Related

Zile şi Nopţi, noul single al lui Pepe alături de Nico

Nico şi Pepe lansează o piesă nouă, "Zile şi Nopţi" iar restul se rezolvă...

Erika Isac si mesajul piesei Macarena

Putem sa privim mesajul piesei Macarena semnată de Erika...

Cum să transformi o petrecere de copii într-o aventură magică cu ajutorul animatorilor la petrecere

Rolul Animatorilor la Petrecere în Transformarea unei Petreceri de...

Comedybox.ro, merita banii ?

Mi-am facut abonament la platforma comedybox dupa aproximativ 2-3...