Alicia Keys a nascut

Date:

Alicia Keys a nascut marti pe Egypt Daoud Dean, fiul ei si al sotului ei, producatorul Swizz Beatz.
„Swizz ‘Kaseem Dean’ Beatz de 32 de ani si Alicia Keys de 29 de ani, au binevenit pe Egypt Daoud Dean, fiul lor nascut pe 14 octombrie in orasul New York, un reprezentant al cuplului a confirmat pentru MTV News. „Egypt este binevenit si de ceilalti trei copii ai lui Beatz.”
Marti, Swizz a scris pe Twitter despre ceea ce gandeste in aceste momente: ” Sunt atat de recunoscator pentru tot ceea ce este binecuvantat in viata mea”
Swizz mai are 2 fii, Kaseem Jr. si Prince, si o fiica din relatiile precedente;

Egypt este primul copil al Aliciei. Cuplul a anuntat cu bucurie la sfarsitului lunii mai ca asteapta un copil, si in acelasi timp ca s-au logodit.
Cei doi s-au casatorit pe 31 Iulie intr-o casa privata cu vedere spre marea Mediterana intr-o ceremonie tinuta de Dr. Deepak Chopra.


La cateva saptamani dupa ce cuplul a anuntat logodna, Swizz a vorbit pentru MTV News ca el si Alicia lucreaza in studio. „Mie si Ak, suntem indragostiti de muzica,” a spus Swizz. ” Cand suntem in studio lucram la multe chestii care nu sunt planificate. Eram in studio si mixam ceva pentru albumul ei, si ceva pentru albumul meu. Poate vom folosii poate nu vom folosii aceste ixuri. Oricand suntem in studio, totul este un geniu muzical, mintile se conecteaza la un alt nivel, ceea ce este intotdeauna placut.”
Aveti ceva de bine de zis pentru cuplu ?

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe:
DIGITALhttp://www.revistaomf.ro
Blogger pasionat de Tehnologie, IT, fotografie si videografie. Scriu in categoriile: Film si IT&Games, prezent in online de 15 ani, in prezent atentia indreptata catre optimizarea SEO si Social Media. Foarte atent la detaliu, cred ca sunt putin perfectionist! Online pe www.revistaomf.ro
spot_imgspot_img

More like this
Related

Ghid complet pentru închirierea de platforme în Timișoara

Dacă ai nevoie să transporți vehicule sau echipamente grele...

Rochii de seară elegante și glamour

Rochiile lungi de seară sunt întruchiparea eleganței. Înțelege importanța...

Andia – De la Dela

Piesa "De la Dela" este o explorare a emoțiilor...

Păreri produse de detailing auto de la pro-detailing.ro?

Atunci când vine vorba de îngrijirea mașinii mele, calitatea...