COOLIO va canta in Barletto Club

Date:

Il stim cu totii pe COOLIO, unul dintre artistii hip hop care ne-au animat petrecerile la mijlocul anilor `90. Piesa lansata de acesta in 1995,  Gangsta’s Paradise  a stat in topuri din USA, UK, Ireland, France, Germany, Italy, Sweden, Austria, Netherlands, Norway, Switzerland, Australia sau  New Zealand pentru mult timp.

Dupa un lung sir de artisti care au inceput sa treaca si pe la noi in ultimii ani, iata ca si artistul din SUA isi face aparitia sambata seara in  Barletto Club din Bucuresti (Oltestului 30), acolo unde va sustine un recital de zile mari speram noi.

Artistul a colaborat la piese precum The Hustler featuring Kenny RogersPeepshow featuring XSSSlip Away featuring SicknatureGangsta Walk featuring Snoop DoggChange featuring Ennio Morricone and the most recent single titled Lady featuring Storm Lee and Beat Nouveau.

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe:
Bogdan Niculaehttp://www.niculaebogdan.ro
Sunt cel care se agită, vorbeşte mult şi îi enervează pe cei din redacţie cu idei :)) Coordonator Proiect Redactia4FUN, site de stiri realizat de tineri pentru tineri. Sunt fan ....4FUN :)
spot_imgspot_img

More like this
Related

Ghid complet pentru închirierea de platforme în Timișoara

Dacă ai nevoie să transporți vehicule sau echipamente grele...

Rochii de seară elegante și glamour

Rochiile lungi de seară sunt întruchiparea eleganței. Înțelege importanța...

Andia – De la Dela

Piesa "De la Dela" este o explorare a emoțiilor...

Păreri produse de detailing auto de la pro-detailing.ro?

Atunci când vine vorba de îngrijirea mașinii mele, calitatea...