Alex Velea a filmat clipul piesei Whisper

0
795

Alex Velea a filmat ieri pe lacul Snagov cel mai nou clip al sau pentru piesa Whisper. A fost mare distractie la filmari, asa cum se poate vedea si din inregistrarea postata de Alex pe internet, dar mai multe cu siguranta vom afla din interviul ce l-am programat pentru perioada urmatoare cu artistul de la HaHaHa Production.

Alex nu a uitat nici de fani sai pentru aceste filmari, astfel ca „prietenii” de pe facebook care au primit cele mai multe like-uri au putut participa la fimarile clipului, iar toate fetele cu peste 30 de like-uri si baietii cu peste 60 de likeuri au avut acces la filmarile din incinta palatului Snagov.Videoclipul a fost regizat de Iulian Moga cel care a semnat si videoclipul de debut al artistului, Yamasha

Whisper debordeaza de senzualitate. Te face pur si simplu sa-ti iei in brate iubitul sau iubita si sa-i spui cat de mult o iubesti, a declarat Alex.

Alex si-a adunat si o gasca de fete frumoase in cadrului unui casting organizat la scoala de dans Onebeat, ce il vor insotii de acum incolo in concerte, iata ce a declart Alex in legatura cu acest casting:

Mi-am gasit cele mai sexy si talentate „pisici”. Un nou inceput pentru show-urile mele, o sa va placa mult….

Asteptam sa aflam mai multe de la Alex: cum a fost la filmari, dar si  cum de descurca noile dansatoare.

[pro-player width=’540′ height=’440′ type=’video’]http://www.youtube.com/watch?v=C51IjhF-aBE[/pro-player]

foto: facebook

 

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe: