Pac Pac la Next level- Distractie maxima la AirSoft

0
2156
airsoft_romania_echipament
echipament airsoft

Atunci cand eram mici ne  jucam pac pac, trageam cu cornete sau cu prastia. Ne „vanam” intre noi la diferite jocuri. Ne simteam bine. Impreuna petreceam „timp frumos„. Jocul este o modalitate de eliberare a energiei. Jocul este o modalitate de socializare si interactiune autentica.

Fuga de „joc” a adultului…

Trecerea timpului ne face sa fim tot mai ocupati cu „munca” de adult, munca ce ne indeparteaza de joc, iar asta ne frusteaza. Ne face sa fim tot mai tristi din pricina faptului ca nu mai putem petrece  alaturi de prieteni. In acelasi timp nici nu ne mai putem „juca” cu cornete. Adulti fug si de joc din perspectiva de a nu fi priviti ca niste copii, care nu au altceva mai bun de facut.

Interactiunea prin joc si apropiera de noi

Jocul reprezinta o supapa prin care putem sa ne incarcam cu energie pozitiva. Energie vitala pentru activitatile zilnice de la job sau acasa. Activitati care nu ne fac intotdeauna mare placeeere 😀

Jocuri faine pentru adulti ….Mereu am spus ca trebuie sa existe si alte activitati pentru timpul liber in afara de mersul la cafenea, la film sau la Mall. Putem sa luam niste palete de badminton si sa petrecem timp frumos in aer liber..sau putem inchiria o bicla si sa ne plimbam lejer intr-o duminica dimineata prin Capitala bucuresteana.

AirSoft – O idee faina de petrecere a timpului liber alaturi de colegi sau prieteni

Daca va este dor de timp petrecut cu prietenii, dar la un nivel superior, va recomand sa mergeti sa jucati AirSoft. Fie ca o sa alegeti sa cumparati chiar voi echipament Airsoft si o sa va jucati singuri intr-un spatiu amenajat de voi sau o sa mergeti pentru inceput la un teren dedicat, distractia este una pe cinste. In mod cert o sa va aminteasca de clipele petrecute in copilarie cand va jucati pac pac.

Echipament Airsoft

Prietenii de la Airsoft.ro au mereu oferte speciale pe site pentru echipament profesional dedicat acestei pasiuni; de la pusti airsoft, pistoale, consumabile pana la echipamentul de protectie pentru Airsoft.

foto: airsoft.ro

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe: