Afla cum poti castiga Chitara Bon Jovi

2
834

Stiu foarte bine ca sunt mii de fani „extremisti” in Romania care ar face aproape orice pentru a putea ajunge in preajma artistului preferat, sau ar plati o avere pentru un obiect personal al vedetei. Cei de la Ciuc care sustin  mega concertul din Romania  Bon Jovi din 10 iulie 2011 „ofera” fanilor un mega premiu: o chitara Bon Jovi editie limitata. Una ditnre cele 100 de exemplare existente in intreaga lume 😀 Chitarile au fost create cu ocazia implinirii a 25 de ani de colaborare cu Universal Music.

Ce trebuie sa faci pentru a castiga premiul?

Intri pe site-ul ciucpremium.ro si alegi cu atentie notele muzicale si compui o secventa muzicala. Pozitia fiecarei note reprezinta o cifra. La final, secventa muzicala compusa de tine va fi codificata intr-un numar de 9 cifre, la fel ca secventa secreta. Compune mai multe secvente pentru a avea cat mai multe sanse sa castigi chitara Bon Jovi!
Fiecare secventa costa 50 de puncte, iar punctele le acumulezi in sectiunile Experimenteaza

foto: bonjovi.com

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe:

2 COMENTARII

  1. […] prin care puteti castiga o chitara semnata de Bon Jovi, daca ati ratat articolul il gasiti aici. Se pare ca nici chitaristii romani nu scapat ocazia sa cante la chitara Fender Stratocaster […]

Comments are closed.