50 cent i-a dat un autograf pe sân Andreei Balan

Date:

Titlu soc!!! pentru o stire banala 😀 …Andreea Balan a primit un autograf pe san. De fapt C.R.B.L a jucat rolul celebrului rapper de peste ocean in prima editie a emisiunii „Te cunosc de undeva”, iar din aceasta postura Andreea si-a dorit un autograf de la „50 cent”. Antena 1 a reusit sa lanseze aceasta noua productie, care este de fapt interpretarea unei idei destul de vechi in televiziune: schimbul de roluri intre artisti cu ajutorul machiajului….iar de aici variatii pe tema.

In emisiunea de la Antena 1 avem urmatoarele vedete:Dan Helciug, Lora, CRBL, Delia Julia, Iulian Vasile, Jorge sau Maria Buza ce sunt supuse provocarii de a da viata intr-o interpretare cat mai fidela unor piese semnate de artistii romanii sau internationali. In fiecare editie in mod aleatoriu, fiecare dintre aceste vedete va avea norocul sau ghinionul sa interpreteze o alta vedeta.

In prima editie cea mai ok interpretare a fost realizata de Jorge, care a cantat „SOPHIE”, piesa semnata de MAXIMILIAN.Aceasta interpretare mi-a placut mie…dar cea care a castigat editia a fost Maria Buza. Actrita a castigat 1000 de euro care ii va dona unei cauze nobile, asca cum se va intampla cu toti banii castigati de artisti pe parcursul celor 15 editii.

Ce alte productii s-au bazat pe o idee asemanatoare?

„Cu masca fara masca”- TVR

Actori cunoscuti interpretau diverse roluri, iar publicul telespectator facea eforturi pentru  a recunoaste care este vedeta ce se ascunde in spatele mastii.

„Ploaia de stele” -TVR


Jorge

 

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe:
Bogdan Niculaehttp://www.niculaebogdan.ro
Sunt cel care se agită, vorbeşte mult şi îi enervează pe cei din redacţie cu idei :)) Coordonator Proiect Redactia4FUN, site de stiri realizat de tineri pentru tineri. Sunt fan ....4FUN :)
spot_imgspot_img

More like this
Related

În cât timp se recuperează investiția în panouri solare?

Atunci când cineva alege să investească în panouri solare,...

Ghid complet pentru închirierea de platforme în Timișoara

Dacă ai nevoie să transporți vehicule sau echipamente grele...

Rochii de seară elegante și glamour

Rochiile lungi de seară sunt întruchiparea eleganței. Înțelege importanța...

Andia – De la Dela

Piesa "De la Dela" este o explorare a emoțiilor...