50 cent i-a dat un autograf pe sân Andreei Balan

0
2751

Titlu soc!!! pentru o stire banala 😀 …Andreea Balan a primit un autograf pe san. De fapt C.R.B.L a jucat rolul celebrului rapper de peste ocean in prima editie a emisiunii „Te cunosc de undeva”, iar din aceasta postura Andreea si-a dorit un autograf de la „50 cent”. Antena 1 a reusit sa lanseze aceasta noua productie, care este de fapt interpretarea unei idei destul de vechi in televiziune: schimbul de roluri intre artisti cu ajutorul machiajului….iar de aici variatii pe tema.

In emisiunea de la Antena 1 avem urmatoarele vedete:Dan Helciug, Lora, CRBL, Delia Julia, Iulian Vasile, Jorge sau Maria Buza ce sunt supuse provocarii de a da viata intr-o interpretare cat mai fidela unor piese semnate de artistii romanii sau internationali. In fiecare editie in mod aleatoriu, fiecare dintre aceste vedete va avea norocul sau ghinionul sa interpreteze o alta vedeta.

In prima editie cea mai ok interpretare a fost realizata de Jorge, care a cantat „SOPHIE”, piesa semnata de MAXIMILIAN.Aceasta interpretare mi-a placut mie…dar cea care a castigat editia a fost Maria Buza. Actrita a castigat 1000 de euro care ii va dona unei cauze nobile, asca cum se va intampla cu toti banii castigati de artisti pe parcursul celor 15 editii.

Ce alte productii s-au bazat pe o idee asemanatoare?

„Cu masca fara masca”- TVR

Actori cunoscuti interpretau diverse roluri, iar publicul telespectator facea eforturi pentru  a recunoaste care este vedeta ce se ascunde in spatele mastii.

„Ploaia de stele” -TVR


Jorge

 

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe: