Expozitia Gemetrii lirice poate fi vizitata pana pe data de 29 aprilie 2014

0
1236
Expozitia Gemetrii lirice
Expozitia Gemetrii lirice

Asa cum se intampla in domeniul artistic si nu numai atractia fata de un eveniment este in momentul in care acesta este cald, proaspat. In cazul expozitiei de fata este vorba de vernisaj ce a avut loc Centrul de cultură arhitecturală al UAR din Bucuresti, Miercuri, 9 aprilie 2014.

Expozitia Gemetrii lirice
Expozitia Gemetrii lirice

Insa, dragi prieteni, chiar daca nu ati putut ajunge atunci sa stiti ca o puteti vedea in continuare Perioada de vizitare: 9 – 29 aprilie 2014. Programul de vizitare este de luni până vineri (cu excepția sărbătorilor), între orele 10 – 16. Intrarea este liberă.

Voicu Dragomir ne invită la a doua sa expoziţie personală, într-o lume misterioasă, geometrică şi conceptuală, proprie lui. Seriile de lucrări construiesc o poveste în sine, transmiţând multe despre percepţiile, trăirile şi modul de a gândi şi a relaţiona al artistului. Seriile au în comun tendinţa către abstractizarea ideilor şi a formelor şi crearea unui univers interior specific artistului vizual.

Titlul expoziţiei nu este întâmplător, întrucât arta sa poate fi plasată la limita dintre geometrie, abstractizare, conceptualizare şi sfera lirică sensibilă şi plină de expresivitate a actului artistic, iar rezultatele demersului său nu încetează să ne surprindă.

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe: