Videoclip| Grasu XXL feat. Mitza- Tare, frate

0
1075

grasu XXL

Grasu XXL a lansat in premiera pe 1Music clipul piesei „Tare, frate”, o piesa compusa inainte de „Turbofin” si care a avut ca punct de plecare chiar aceasta voce „tare, frate”, sampling pregatit pentru a interactiona cu publicul in turneu. Versurile piesei sunt scrise chiar de artistii pe care ii regasim pe aceasta piesa: Grasu XXL si Mitză. De muzica s-a ocupat exclusiv Mitză iar la capitolul de post procesare/ mix si master si-au adus contributia Grasu XXL si Bunicu Magic.

Despre motivul pentru care aceasta piesa a aparut  acum,  Grasu XXL a declarat ca motivul intarzierii este  legat si de accidentul in care a fost implicat artistul acum ceva timp, care i-a zdruncinat pe totii, insa Grasu a declarat: „trebuie sa incercam sa mergem mai departe, asa e viața”

 

Clipul piesei a fost semnat de  Spike ( Evil Twin Studio) atat partea de regie cat si postproductie, personal imi place foarte mult cum arata si nu am decat o descriere pentru clip: „Foarte tare, frate „!

Spike: „Cu Grasu XXL am pornit colaborarea de la „Prea Mult Fum” si a fost primul artist care a avut incredere in noi (Evil Twin Studio) sa experimentam toate nebuniile care ne-au trecut prin cap.”

Making of realizat de 1Music

sursa: Urban

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe: