JerryCo – Ai rabdare baby(New single)

Date:

JerryCo-ai-rabdare-baby

JerryCo vine cu un nou single Ai rabdare baby. Despre sursa de inspiratie a acestei melodii artistul a declarat:

Au existat si inca sunt multi oameni importanti in viata mea pe care ii am in suflet. Indiferent ca e vorba de colegul meu Mario V, de Tataee, alti prieteni apropiati, colaboratori sau fete cu care am fost impreuna, atunci când am inceput orice fel de relatie le-am spus oamenilor ca sunt un om dificil si ca am nevoie de timp si o sansa reala pentru a fi inteles cu adevarat ca artist, dar mai ales ca individ. “Ai Rabdare Baby” este exact despre astfel de momente din viata mea si sunt sigur ca sunt multi oameni care s-au simtit cândva ca mine si se vor regasi in versurile piesei.

Artistul a dorit sa le faca o surpriza fanilor sai, si a decis sa filmeze cateva secvente intr-un restaurnat din Centrul Vechi al capitalei pentru a oferi un cover piesei. Ai rabdare baby va beneficia de un videoclip oficial in luna mai.

Single-ul va fi inclus pe urmatorul album de studiou-Sange Albastru.

 

Sa urmarim si noi videoclipul mai jos.

  La începutul liceului, visul lui JerryCo de a încerca o carieră pe plan muzical s-a transformat în principalul său scop. Ca pentru orice începător, cum anume ar fi putut să-și realizeze visul nu era foarte clar.

În noiembrie 2000, întâmplarea i-l scoate în cale pe Vlad Lucan, cu care decide să formeze trupa Suprem. JerryCo achiziţionează primul instrumental mai profesional și, prin intermediul unor cunoștinţe, găsește un studio unde înregistrează prima piesă alături de noul său coleg. În această formulă, cei doi susţin o apariţie live în Atomic, un mic club din București și reușesc să înregistreze încă două piese semnate Suprem într-un interval de trei luni.

Pentru tine  a fost cea mai recenta piesa a artistului lansata la inceputlui acestui an.

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe:
Bogdan Niculaehttp://www.niculaebogdan.ro
Sunt cel care se agită, vorbeşte mult şi îi enervează pe cei din redacţie cu idei :)) Coordonator Proiect Redactia4FUN, site de stiri realizat de tineri pentru tineri. Sunt fan ....4FUN :)
spot_imgspot_img

More like this
Related

Ghid complet pentru închirierea de platforme în Timișoara

Dacă ai nevoie să transporți vehicule sau echipamente grele...

Rochii de seară elegante și glamour

Rochiile lungi de seară sunt întruchiparea eleganței. Înțelege importanța...

Andia – De la Dela

Piesa "De la Dela" este o explorare a emoțiilor...

Păreri produse de detailing auto de la pro-detailing.ro?

Atunci când vine vorba de îngrijirea mașinii mele, calitatea...