Whtats up cenzurat si fara spectacole din cauza unei stiri

0
272

Faptele noastre au consecinte peste timp. Asta e clar. Insa nici nu ne dam seama ce impact enorm poate avea asupra celorlalti chiar si o simpla vorba rostita…sau o stire in cazul meu.

Pe vremea cand social media nu era atat de in voga stateam si ma uitam aiurea la tv….! chiar la Tvr 2. Era un festival de muzica. Callatis ii zicea. Pe sceva era What`s up, un artist pe care il simpatizam. Era pe scena si o dadea bine. Era vesel, un pic cam vesel as zice eu pentru un live la tv. Intr-un moment de inspiratie divina s-a apucat sa de o strofa de rap la rece, avand un mesaj politic puternic cu referire pe fata la dl presedinte. Pe vremea aceea era Base la putere. Omu nostru, What`s Up a zis-o clar si fara menajamente…despre autostrazi, spitale, pensii, una alta.

Toata presa a preluat captura video facuta de Redactia 4 fun si pusa online. Majoritatea ziarelor de scandal au titrat cum ca rapperul what`s up l-a atacat pe dl presedinte in direct la tv. Doamna prezentator Liana Stanciu a vrut sa il salveze si i-a luat microfonul din mana.

Whtats up cenzurat si fara spectacole

In acest context, rapperul a ramas si fara microfon pe scena si fara concerte si fara impresar. Marius China renuntand la colabrarea cu el. Personal am scris acel articol pentru ca mi s-a parut ca asta este rolul meu de reprezentant al presei…chiar si muzicale. Sa semnalez cenzura. Asta este rolul presei …sa dea stiri.

Ce a insemnat pentru Marius Ivancea aka Whats up acea stire ?

A insemnat foarte multe luni in care nu a avut concerte, a acumulat datorii, s-a mutat in alta chirie si a fost privat de libertatea de a canta. Si-a dat seama ca in tara asta – si in altele – nu poti spune ce vrei tu la televiziunea de stat fara sa platesti. El a platit cu varf si indesat. A dezvaluit prin ce a trecut in emsiunea Duet Alexandrei Ungureanu. Atunci mi-am dat seama ca – poate – fara mediatizarea din partea Redactiei 4 fun aceasta situatie nu iesea atat de mult in fata. Ma indoiesc ca festivalul Callatis avea foarte mare audienta. M-a cuprins un sentiment de vinovatie; imi pare rau ca am scris acea stire. La acel moment am crezut ca il ajut, ca arat modul in care un artist este cenzurat pentru un mesaj politic. Din pacate, i-am facut foarte mult rau. De aici ma gandeam la cat de mult ne pot influenta pe noi / pe ceilalti anumite gesturi pe care la momentul T0 le consideram…banale, normale.

Din gesturi mici si neinsemnate se pot naste razboaie sau..subminarea carierei unui artist, asa cum a patit What`s up.

Marius, imi pare rau ca am scris aceea stire. Noi nu am castigat nimic, in schimb pe tine te-a afectat acel eveniment.

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.