ZU Kids on the Block – Show incendiar pe acoperis

Date:

Ma tot intrebam zilele trecute de unde vine avalansa de mesaje pe mailul meu care ma invitau la party-ul ZU Kids on the Block @Radio ZU 😀 Inclusiv colegul Andrei aka Refu mi-a trimis un astfel de mesaj 😀 in care-mi spunea:
A fost o data ca niciodata trei purcelusi care erau fani Radio ZU, ei ascultau in fiecare zi muzica buna de la radio, pana cand antena cade de pe casa primului purcelus, in timp ce el incerca sa iasa afara il vede pe fereastra pe Lupul cel rau, iar continuarea povestii a trimis-o la Radio ZU 🙂

Cert este ca cei mai mari fani Radio ZU au putut asista ieri seara la cel mai tare concert al toamnei pe acoperisul AFI Palace Cotroceni. Cel putin asa zic ei, pentru ca noi nu am fost invitati :))

La concertul sustinut de Smiley, Voltaj, Connect-R, Play & Win, Alex Velea, Akcent, Vunk, Deepcentral,  Narcotic Sound & Christian D, David Deejay & Dony, Sunrise Inc. si Lucian Barbulescu au fost prezenti 500 de fani fideli Radio ZU. Fiecare dintre ei si-a castigat locul la concert trimitand un e-mail in care i-au convins pe Buzdugan si Morar ca sunt ZUperfani adevarati.

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe:
Bogdan Niculaehttp://www.niculaebogdan.ro
Sunt cel care se agită, vorbeşte mult şi îi enervează pe cei din redacţie cu idei :)) Coordonator Proiect Redactia4FUN, site de stiri realizat de tineri pentru tineri. Sunt fan ....4FUN :)
spot_imgspot_img

More like this
Related

Rochii de seară elegante și glamour

Rochiile lungi de seară sunt întruchiparea eleganței. Înțelege importanța...

Andia – De la Dela

Piesa "De la Dela" este o explorare a emoțiilor...

Păreri produse de detailing auto de la pro-detailing.ro?

Atunci când vine vorba de îngrijirea mașinii mele, calitatea...

Zile şi Nopţi, noul single al lui Pepe alături de Nico

Nico şi Pepe lansează o piesă nouă, "Zile şi Nopţi" iar restul se rezolvă...