Voltaj filmeaza videoclipul piesei ,,Meci de box”

0
1044

Nici nu au trecut bine 2 saptamani de la lansarea piesei ,,Meci de box” si baietii filmeaza clipul hitului  care deja face ravagii pe internet. Protagonistii videoclipului sunt chiar membrii trupei care joaca rolul unor jucarii.

Timp de doua zile, regizorul Dan Petcan i-a pus pe baieti in diverse ipostaze comice si neasteptate. Clipul prezinta diverse probleme intese de cuplu precum certurile,aventurile, calatoriile neasteptate, cererile in casatorie si multe altele. Trupa Voltaj este nerabdatoare in ceea ce priveste lansare clipului deoarece au pus suflet de la inceput pana la final si spera ca impactul asupra ascultatorilor sa fie cel asteptat.

image7

Pana la lansarea clipului , membrii trupei Voltaj se pregatesc intens pentru concertul de la Sala Polivalenta care are loc pe 20 martie.

Atat ei cat si organizatorii evenimentului promit o seara de amploare cu multi invitati surpriza , scene mobile, lasere ,pirotehnie si multe alte detalii care celebreaza dragostea in toate formele ei . Mega showul de pe 20 martie poarta numele piesei abia lansate ,, Meci de box” biletele fiind puse in vanzare pe myticket.ro. Preturile variaza de la 70 lei pana la 120 lei .

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe: