Yahoo! Messenger a fost atacat pentru aflarea parolelor

Date:

yahoo-mail_redesignYahoo! Messenger a fost atacat de un grup intr-o metoda coordonta pentru aflarea informatiilor de utilizator pe serverele Yahoo, actiunea a fost una de succes pentru atacatori pentru ca mai departe Yahoo recomanda resetarea parolei.

Ca sa se spele pe maini bine, Yahoo a declarat ca accesul la serverele lor nu a fost realizat si ca aflarea informatiilor au fost de la un tert, cu toate astea utilizatorii Yahoo! sunt din nou nevoiti sa-si reseteze parolele dupa ce acum ceva timp in cateva tari se transmitea un virus prin intermediul reclamelor din Messenger.

Chiar daca atacul a vizat Yahoo! Mail, informatiile de logare sunt aceleasi ca si pe Messenger, asadar cei care folosesc mai mult Messengerul decat mail-ul tot ar fi recomandat schimbarea parolei pentru a nu avea surprize intr-un viitor apropiat.

Chiar daca Yahoo! Mail este o baza solida pentru a face venituri in companie, veniturile au scazut cu 6% fata de anul trecut in aceeasi perioada.

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe:
DIGITALhttp://www.revistaomf.ro
Blogger pasionat de Tehnologie, IT, fotografie si videografie. Scriu in categoriile: Film si IT&Games, prezent in online de 15 ani, in prezent atentia indreptata catre optimizarea SEO si Social Media. Foarte atent la detaliu, cred ca sunt putin perfectionist! Online pe www.revistaomf.ro
spot_imgspot_img

More like this
Related

Rochii de seară elegante și glamour

Rochiile lungi de seară sunt întruchiparea eleganței. Înțelege importanța...

Andia – De la Dela

Piesa "De la Dela" este o explorare a emoțiilor...

Păreri produse de detailing auto de la pro-detailing.ro?

Atunci când vine vorba de îngrijirea mașinii mele, calitatea...

Zile şi Nopţi, noul single al lui Pepe alături de Nico

Nico şi Pepe lansează o piesă nouă, "Zile şi Nopţi" iar restul se rezolvă...