Videoclip Delia- Ipotecat feat. Uddi ( interviu, foto, video)

0
2810

Delia a lansat o noua piesa ce beneficiaza de un clip realizat de echipa Ceva de vis. La evenimentul de lansare a fost prezenta foarte multa lume; fanii, prieteni, prieteni, artisti printre care Mihai Sturzu de la HI-Q, Connect-r,Randi, concurentii de la X-FACTOR, Sandi. Delia a sustinut si un concert alaturi de bandul sau care reprezinta urmatorul nivel in cariera artistei. Dupa aceasta schimbare Delia si-a largit si repertoriul muzical.

Am stat de vorba cu Delia dupa concert intr-un scurt interviu:

Cine a compus piesa  ?delia si bogdan niculae

Delia: Piesa este compusa de mine, Uddi si in special Randi de la Famous Production ce si-a adus cea mai importanta contributie la aceasta piesa

Ce poti sa ne spui despe clipul piesei, care este ideea lui si alaturi de cine ai lucrat?

Delia: Este produs de echipa Ceva de vis, alaturi de care lucrez de ceva vreme, avem o colaborare frumoasa si constanta.

De ce l-ai ales pe Uddi pentru acest single? fiind a doua colaborare a ta cu el

Delia:  Asa s-a intamplat, de cand a fost la studio la Randi, am gasit doua piese iar pe una sunt eu feat la el, iar aceasta este el feat la mine. Sti cum sunt aceste colaborari, uneori esti principal iar alteori esti invitat pe o piesa 🙂

“Pentru mine este o mare onoare sa lucrez cu un artist exceptional din toate punctele de vedere, asa cum este Delia. Sunt fericit sa colaborez cu ea si ii multumesc pentru sustinere, ei si tuturor celor care mi-au fost alaturi inca de la inceput. Speram sa va placa Ipotecat si sa ajungem la sufletele voastre, asa cum ne dorim, prin muzica”, adauga  UDDI.

Delia Ipotecat

In urma talent show-urilor crezi au aparut prea multi artisti, raportat la industria muzicala din Romania?

Delia:  Mi-as dori sa fie inflatie de cantareti, imi doresc sa fie cat mai multi noi artisti, cu adevarat talentati a ne transmita cat mai multe… important este sa avem de unde alege, selectia naturala isi spune intr -un final cuvantul .

Dupa terminarea unui talent show, asa cum este x factor, ce crezi ca trebuie sa faca un tanar artist pentru a reusi in cariera ?

Delia:  De acolo depinde de tine cum iti manageriezi , viata, pe maineile cui te lasi , poti sa fi talentat dar trebuie sa lucrezi cu oameni potriviti, trebui sa ai oameni in jur si o chipa potrivita. Totusi aceste concursuri reprezinta un start bun, avand in vedere ca acum 10 ani nu aveam nici X factor sau alt concurs de gen.

Dupa  lansarea precedentului tau single, a insemnat si o schimbre de sound, de stil. Crezi acest fapt a influentat prezenta acelei piese pe radio?

Delia: Pentru mine  piesa este in mainstream  in momentul cand este ascultata si fredonata de oameni, ala mi se pare testul suprem  atunci cand oamenii imi stiu versurile  piesei si reactioneaza pozitiv

Simti altfel publicul de de cand ai inceput sa canti cu band?

Delia: Simt  ca publicul ma aude mai bine, ma simt fericita cand imi aud vocea exact asa cu este

Concert Delia 

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe: