Wild Card, thrillerul lunii februarie in cinematografe

Date:

Wild CardSfarsitul lunii ianuarie ne aduce in cinematografe Thriller-ul Wild Card, o poveste care ne tine in suspans de la inceput pana la sfarsit. Spre deosebire de alte productii, filmul are premiera in Romania ( 30 ianuarie 2015 ) simultan cu premiera internationala, astfel ca ne putem bucura de acest film in acelasi timp cu cinefilii din alte tari.

Wild Card Trailer

Filmul ii are in rolurile principale pe Jason Statham, Sofia Vergara, iar actiunea este plasata de joc periculosregizorul Simon West cu trei zile inainte de Craciun. Fie vorba intre noi, o perioada propice pentru altfel de actiuni, trairi, puse im imagini.

JOC PERICULOS ..actiune

O fată bătută și plină de sânge – pe  numele de HOLLY, interpretata de Dominik Garcia-Lorido e aruncată dintr-o mașină la o curbă și lăsată să moară. Fata reuseste sa ajunga la urgente si sa spuna doar atat : Nick. Politia trebuie sa descopere daca NICK (Jason Statham)  e vinovatul. Are toate „calitatile” pentru rolul de vinovat: E un bețiv cu un comportament intimidant care se dă la DD (Sofia Vergara), apoi se ia de iubitul ei OSGOOD (Max Casella), când își face și el apariția. In schimb Nick nu joaca decat un rol de fals agresor pentru iubitul tinerei (Osgood) care il plateste pe Nick cu 500 de dolari. Ulterior Nick, va regreta aceasta când fata bătută îi cere ajutorul, Nick va intra într-o serie de încurcături care îi vor aduce aminte că cele învățate ca soldat nu se uită niciodată. Scenariul este semnat de William Goldman, iar distributia completa este formata din: Jason Statham, Stanley Tucci, Jason Alexander, Sofia Vergara, Anne Heche, Milo Ventimiglia, Michael Angarano, Dominik García-Lorido

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe:
Bogdan Niculaehttp://www.niculaebogdan.ro
Sunt cel care se agită, vorbeşte mult şi îi enervează pe cei din redacţie cu idei :)) Coordonator Proiect Redactia4FUN, site de stiri realizat de tineri pentru tineri. Sunt fan ....4FUN :)
spot_imgspot_img

More like this
Related

Ghid complet pentru închirierea de platforme în Timișoara

Dacă ai nevoie să transporți vehicule sau echipamente grele...

Rochii de seară elegante și glamour

Rochiile lungi de seară sunt întruchiparea eleganței. Înțelege importanța...

Andia – De la Dela

Piesa "De la Dela" este o explorare a emoțiilor...

Păreri produse de detailing auto de la pro-detailing.ro?

Atunci când vine vorba de îngrijirea mașinii mele, calitatea...