O noua piesa de vara 2013; Playdope Deejays si Chriss-T „La Locura”

Date:

Acordeonul a fost un instrument care s-a bucurat de mare succes in ultimii ani in muzica de club, cel mai bun exemplu fiind Edward Maya cu Stereo Love. La fel si alte instrumente auzite in mod normal in alte stiluri muzicale s-au integrat foarte bine in muzica de club, cum ar fi saxofonul.

Dar nu despre tendintele de a folosi instrumente „clasice” in muzica de club vroiam sa va vorbesc, ci despre noua piesa lansata de Playdope Deejays si Chriss-T si anume „La Locura”. Piesa este o combinatie de reggaeton nebun si plin de energie cu un beat de club.

Proiectul Playdope Deejays    

 Noul proiect este format din doi dj, respectiv Dj Take si Dj Robbie Morra. Pe Dj Take i cunoastem din colaborarea avuta cu „Tony Ray” in piesa „Put your hands up”. Pe Dj Robbie Morra il stim din cluburile bucurestene si din strainatate unde a incins mereu atmosfera si a dus distractia la un alt nivel, dar si pentru remix-urile si mash-up-rile care au ajuns sa se auda pana in cluburile din America.

Solistul acestei piese este Chriss-T, cel care in urma cu 4 ani s-a facut remarcat prin colaborarea avuta cu  „LLP” si „John Puzzle” in piesa „I Miss You

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe:
Bogdan Niculaehttp://www.niculaebogdan.ro
Sunt cel care se agită, vorbeşte mult şi îi enervează pe cei din redacţie cu idei :)) Coordonator Proiect Redactia4FUN, site de stiri realizat de tineri pentru tineri. Sunt fan ....4FUN :)

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Zile şi Nopţi, noul single al lui Pepe alături de Nico

Nico şi Pepe lansează o piesă nouă, "Zile şi Nopţi" iar restul se rezolvă...

Erika Isac si mesajul piesei Macarena

Putem sa privim mesajul piesei Macarena semnată de Erika...

Comedybox.ro, merita banii ?

Mi-am facut abonament la platforma comedybox dupa aproximativ 2-3...

Secretele unui site web modern și bine indexat de Google: De ce ar trebui să-l refaci acum?

Ce este un site modern și bine indexat de...