Trupa Voltaj pe santier, Calin Goia a pus parchet pentru tanara care a inapoiat un portofel cu 1.000 de lei

Date:

voltaj de la capat
voltaj de la capat

Minunile se intampla; tanara Loredana Neagu, de 20 de ani, din Buzau care a gasit in primavara un portofel cu 1000 de lei va avea pana de Craciun o casa. Zeci de oameni, organizatii nonguvernamentale, societatii comerciale si primaria din localitate s-au implicat pentru a o ajuta pe tanara sa aiba un camin. In prezent locuieste alaturi de familia ei; 14 persoane in trei camere.

În luna noiembrie, Asociaţia ”Habitat for Humanity” România a început lucrările pentru construcţia unei case pentru Loredana.

Voltaj a luat-o de La capat si a pus umarul la construirea casei Loredanei

Zeci de voluntari s-au alaturat acestui proiect, astfel ca pana de Craciun Loredana va avea o casa noua; doua dormitoare, un living si o bucatarie. Printre cei care au muncit serios la acest proiect s-au aflat si cei de la Voltaj. Calin Goia a pus parchet, Gabi a dat cu trafaletul iar Valeriu Ionescu a fost cu finisajele.

”Ne-am hotărât să punem umărul pentru că ştim gestul pe care l-a făcut Loredana. Ne gândim că lumea ar trebui să ştie că ajutorul poate fi oferit în foarte multe feluri. Nu poţi ajuta cu bani sau obiecte, există şi acest fel de ajutor şi oricine îl poate da. Este pentru prima dată când participă toată formaţia la o astfel de acţiune, până acum a mai participat doar Călin. Decizia de a ne implica a venit şi în ton cu noul nostru single «De la capăt» iar astăzi Voltaj a luat-o de la capăt cu această activitate”, a spus Gabriel Constantin, unul dintre membrii trupei Voltaj, care marţi a zugrăvit pereţii unui dormitoar al casei în care va locui Loredana.

Trupa Voltaj a sprijinit construirea casei in cadrul proiectului De la capat

Baietii de la Voltaj s-au implicat mereu in proiecte sociale, acesta fiind un alt motiv pentru care ii apreciem. Costruirea casei Loredanei a fost sprijinita de Voltaj in cadrul proiectului social delacapat.ro, lansat la inceputul lunii noiembrie 2014. Pe aceasta platforma lansata de baieti puteti sprijini diferite proiecte aflate in desfasurare si afisate pe site.

”De mai bine de cinci ani lucrez cu această asociaţie, îi sprijin cum pot, cu mediatizarea, cu ce putem, ducem vestea pentru ca lumea să afle că se poate face ceva. E o luare de poziţie, un exemplu. Am văruit, am dat cu glet, pun parchetul, nu e aşa greu. La final vom avea satisfacţia că dormitorul este pus de noi”, a afirmat Călin Goia.

Foto si sursa: Mediafax

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe:
Bogdan Niculaehttp://www.niculaebogdan.ro
Sunt cel care se agită, vorbeşte mult şi îi enervează pe cei din redacţie cu idei :)) Coordonator Proiect Redactia4FUN, site de stiri realizat de tineri pentru tineri. Sunt fan ....4FUN :)
spot_imgspot_img

More like this
Related

Ghid complet pentru închirierea de platforme în Timișoara

Dacă ai nevoie să transporți vehicule sau echipamente grele...

Rochii de seară elegante și glamour

Rochiile lungi de seară sunt întruchiparea eleganței. Înțelege importanța...

Andia – De la Dela

Piesa "De la Dela" este o explorare a emoțiilor...

Păreri produse de detailing auto de la pro-detailing.ro?

Atunci când vine vorba de îngrijirea mașinii mele, calitatea...