Interviu Kamelia si George Hora: „In doua saptamani se va lansa noul single solo G. HORA”

0
953

Dupa concertul de joi al trupei Voltaj, ce a avut loc la Sala Palatului din Bucuresti  am avut ocazia sa stam de vorba si cu doi dintre artistii nostri preferati; Kamelia si George Hora (Studio 66 ). Kamelia a cantat alaturi de baietii de la Voltaj  piesa „Lumea e a mea”, fiind unul dintre invitatii speciali ai concertului.

Piesa a a fost compusa muzica si versuri de VOLTAJ, insa  productia muzicala a fost semnata de George Hora. Tinand cont de faptul ca ne-am distrat foarte tare si eram plini de buna dispozitie si interviul cu ei a iesit la fel…

George Hora ne-a dezvaluit ca in curand – maxim doua saptamani- vom putea asculta si noul sau single solo, insa o noua piesa de la Kamelia mai are de asteptat, nu de alta dar a lansat in ultimul timp atat de multe piese incat le-am pierdut si numarul si m-am incurcat la interviu :)) In plus in aceasta perioada o putem asculta pe Kamelia alaturi de baietii de la Voxis cu piesa „Am invatat” ,  de Eli cu Vara rece..iar feat-ul cu Voltaj a inceput si el sa fie difuzat pe radio, chiar daca varianta la care s-a lansat clip este cea fara Kamelia.

Va invitam sa urmariti in continuare interviul:

Multumiri: Andreea Buciuman

Video: Andrei Ciomirtan  pentru Redactia4fun.ro

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe: